mixyak790 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2013 δεν αποκλεισαν οι προσωρινοι τους νεους μηχανικους,αλλα η αδυναμια μιας στοιχειωδους καταρτισης απο το ΥΠΕΚΑ πιστευω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alevizap Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2013 (edited) Συνάδελφε είσαι μηχανικος και πρέπει να σκέφτεσαι έξυπνα ... Μην παίζεις το παιχνιδάκι της διχόνοιας ... Εγώ λέω να γίνουν όλοι.. Άλλωστε δεν οικονομησε κανείς απο 4014 και ΠΕΑ... Εγώ δεν ασχολούμαι με κανένα απο τα δυο αλλά έχω ένα πελατολόγιο όπως κάθε επαγγελματίας και δεν μπορώ να το κρέμασω . Όλα τα αλλά όπως .....εσείς οι πρωσορινοι εμείς οι νέοι οι μόνιμοι ..να δώσουμε εξετάσεις και κόντρα εξετάσεις .... Εινα η διχόνοια που εύκολα μπαίνει....... Παρακαλώ συμπληρώστε την ειδικότητά σας στο προφίλ σας. Ευχαριστώ, hkamp Edited Οκτώβριος 6 , 2013 by hkamp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πάνος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2013 (edited) Στο buildingcert σήμερα, στις αναγγελίες στη φάση 3, υπάρχει το εξής: Οι αναγγελίες έχουν κλειδωθεί απο τις 04/10/2013, 10:26:06 και την ΕΥΕΠΕΝ προκειμένου να ελεγχθούν. ΤΙ σημαινει αυτο οτι εγω που εκανα αιτηση για μονιμος στις 4/10/2013 στις 11:00πμ, θα μεινω απεξω? Edited Οκτώβριος 6 , 2013 by Πάνος Link to comment Share on other sites More sharing options...
katrmp Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2013 σημαίνει ότι εσύ θα ελεγχθείς στην επόμενη φάση Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssouanis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2013 Κανείς δε θα μείνει από έξω. Ανά χρονικά διαστήματα κλειδώνουν κάποιες δηλώσει για να εξεταστούν. Η δικιά μου π.χ. είναι κλειδωμένη από 26.9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
getsakna Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2013 Κανείς δε θα μείνει από έξω. Ανά χρονικά διαστήματα κλειδώνουν κάποιες δηλώσει για να εξεταστούν. Η δικιά μου π.χ. είναι κλειδωμένη από 26.9 Συναδελφε, ξερεις εαν ΣΚ δεν λειτουργει το συτημα Β.Δ του buildingcert.gr? Γιατι εστειλα χθες το μεσημερι το mail (με σωστες προδιαγραφες) και δεν εχει εμφανιστει ακομη στη φαση 2/3 ως παραληφθεν mail! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antiermitianos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2013 (edited) "Bonus 100 Ευρώ για κάθε αναγγελία που κρίνεται άμεσα από την ΕΥΕΠΕΝ και εξοικονομούνται 300 Ευρώ (400-100) από τη μέγιστη ενίσχυση που θα λάμβανε ο Ενεργειακός Επιθεωρητής ως δικαιούχος" Edited Οκτώβριος 6 , 2013 by Antiermitianos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πάνος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2013 Συναδελφε, ξερεις εαν ΣΚ δεν λειτουργει το συτημα Β.Δ του buildingcert.gr? Γιατι εστειλα χθες το μεσημερι το mail (με σωστες προδιαγραφες) και δεν εχει εμφανιστει ακομη στη φαση 2/3 ως παραληφθεν mail! και εμενα στην ιδια κατασταση ειναι, υπομονη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AristidisZ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2013 και εγώ τα ίδια... cool παιδιά, θα τη βρούμε την άκρη Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssouanis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2013 Συναδελφε, ξερεις εαν ΣΚ δεν λειτουργει το συτημα Β.Δ του buildingcert.gr? Γιατι εστειλα χθες το μεσημερι το mail (με σωστες προδιαγραφες) και δεν εχει εμφανιστει ακομη στη φαση 2/3 ως παραληφθεν mail! Η διαδικασία νομίζω ότι είναι αυτοματοποιημένη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα