GregDel Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2013 τικ - τακ - τικ - τακ... το βράδυ θα ξέρουμε... @Inzaghi φαντάζομαι πως έχεις ήδη εγκριθεί ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
getsakna Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2013 Συναδελφε, ξερεις εαν ΣΚ δεν λειτουργει το συτημα Β.Δ του buildingcert.gr? Γιατι εστειλα χθες το μεσημερι το mail (με σωστες προδιαγραφες) και δεν εχει εμφανιστει ακομη στη φαση 2/3 ως παραληφθεν mail! ακομη τπτ εγω πεδες! εσεις??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
savas76 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2013 (edited) δεν νομιζω να καθυστερησουν , πανω απο λιγες μερες να τους εγκρινουν ολους.............. Edited Οκτώβριος 6 , 2013 by savas76 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sdim Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2013 (edited) Μέχρι να εγκριθούν οι δικαιούχοι για την επιδότηση δεν θα υπάρχει φόρτος στο ΥΠΕΚΑ επειδή οι περισσότεροι θα περιμένουν να πάρουν πρώτα τα 400€ και μετά θα κάνουν τα χαρτιά τους. Αν γίνουν τώρα μόνιμοι δεν θα δικαιούνται την επιδότηση. Στο κάτω κάτω από ΠΕΑ 400€ καθαρό κέρδος δεν μένει σε μια εβδομάδα, για ποιο λόγο να μην περιμένουν; Edited Οκτώβριος 7 , 2013 by sdim Link to comment Share on other sites More sharing options...
akius Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2013 το συστημα λειτουργει ακομα και ας μουχει ληξει η αδεια.... καλα δεν θα κανω κανα πεα....αλλα φανταζομαι καποια που ΘΑ ΚΑΝΩ μπορω να τα προετοιμαζω απο τωρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
dib Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2013 το συστημα λειτουργει ακομα και ας μουχει ληξει η αδεια.... Οχι σε όλους όπως πχ εμένα... Εσένα λειτουργεί γιατί φαντάζομαι έχεις υποβάλει την Υπ. δήλωση και τη βεβαίωση παρακολούθησης σεμιναρίων Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixyak790 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2013 dib,τι σου βγαζει το συστημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dib Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2013 Μπαίνω στο σύστημα, αλλα πηγαίνοντας να κανω νέα επιθεώρηση και αφού έχω συμπληρώσει τα δεδομένα, με γυρνάει στην αρχή της επιθεώρηση γράφωντα οτι η άδεια έχει λήξει στις 6/10/13 :confused: Link to comment Share on other sites More sharing options...
akius Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2013 Οχι σε όλους όπως πχ εμένα... Εσένα λειτουργεί γιατί φαντάζομαι έχεις υποβάλει την Υπ. δήλωση και τη βεβαίωση παρακολούθησης σεμιναρίων NAI αλλα ειχα ξεχασει να τα φορτωσω μου φαινεται οτι το υποεγω μου μου λεει με τροπο οτι πρεπει να κανω διακοπες Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixyak790 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2013 τελοσπαντων ,κατι πρεπει να γινει μια και οι υποτιθεμενοι μονιμοι κατουσιαν προσωρινοι ειναι αφου δεν εχουν περασει την εξεταση.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα