frankrig Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2013 Όσοι συνάδελφοι πήρατε την τελική έγκριση και γίνατε μόνιμοι (σχεδόν), πόσο καιρό μετά το κλείδωμα των στοιχείων σας έγινε αυτό? Είμαι μόνο στα κτήρια και κλειδώθηκε στις 5/10. Ξέριε κανείς μέχρι πότε θα περιμένω στο περίπου? Από αυτόν που έπαιρνα την υπογραφή δε μπορώ να συνεχίσω κι έχω 5 Εξοικονομώ σε εκκρεμότητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
van2001 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2013 Όσοι συνάδελφοι πήρατε την τελική έγκριση και γίνατε μόνιμοι (σχεδόν), πόσο καιρό μετά το κλείδωμα των στοιχείων σας έγινε αυτό? Είμαι μόνο στα κτήρια και κλειδώθηκε στις 5/10. Ξέριε κανείς μέχρι πότε θα περιμένω στο περίπου? Από αυτόν που έπαιρνα την υπογραφή δε μπορώ να συνεχίσω κι έχω 5 Εξοικονομώ σε εκκρεμότητα. Είχα κάνει την αίτηση 9/9, δε θυμάμαι πότε "κλειδώθηκαν" ακριβώς, νομίζω μετά από 2-3 μέρες. Η μονιμοποίηση ήρθε στις 30/9. Πάντως νομίζω βάσει νόμου, από την στιγμή της αναγγελίας, η υπηρεσία πρέπει να απαντήσει εντός 30 ημερών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frankrig Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2013 Είχα κάνει την αίτηση 9/9, δε θυμάμαι πότε "κλειδώθηκαν" ακριβώς, νομίζω μετά από 2-3 μέρες. Η μονιμοποίηση ήρθε στις 30/9. Πάντως νομίζω βάσει νόμου, από την στιγμή της αναγγελίας, η υπηρεσία πρέπει να απαντήσει εντός 30 ημερών. Σ'ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Η δική μου αίτηση κλειδώθηκε στις 5-10 ενώ την είχα κάνει 10-9. Θα δούμε αν ισχύει το περιθώριο 30 ημερών σημαίνει ότι σήμερα-αύριο θα κλείσει το θέμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fade2Black Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2013 Όσοι συνάδελφοι πήρατε την τελική έγκριση και γίνατε μόνιμοι (σχεδόν), πόσο καιρό μετά το κλείδωμα των στοιχείων σας έγινε αυτό? Είμαι μόνο στα κτήρια και κλειδώθηκε στις 5/10. Ξέριε κανείς μέχρι πότε θα περιμένω στο περίπου? Από αυτόν που έπαιρνα την υπογραφή δε μπορώ να συνεχίσω κι έχω 5 Εξοικονομώ σε εκκρεμότητα. Λογικά δεν αργείς. Εγώ όπως ξαναείπα έκανα την αίτηση 11 ή 12 Σεπτέμβρη και έγινα μόλις χτες. Οπότε εσύ που την έκανες νωρίτερα, να περιμένεις αν όχι σήμερα, από μέρα σε μέρα. Να ρωτήσω και κάτι άλλο. Σχετικά με την επιστροφή των χρημάτων για τα σεμινάρια. Είχα κάνει την αίτηση την ημέρα που είχε βγει η ανακοίνωση και δεν ξανασχολήθηκα από τότε, νομίζοντας ότι είμαι οκ. Χρειάζεται να στείλουμε κάποιο δικαιολογητικό ή κατι άλλο, όπως συνέβη και με την αίτηση για τους επιθεωρητές;;; Να ανεβάσουμε κάποιο δικαιολογητικό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
AristidisZ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2013 προφανώς, θα πρέπει να δώσουμε το εκκαθαριστικό και το τιμολόγιο από τα σεμινάρια (minimum) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fade2Black Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2013 Ναι αλλά θέλω να πω έχει ανοίξει το σύστημα για να τα στείλουμε αυτά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
akius Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2013 αυτα τα προσωπικα δεδομενα που τα μοιραζουμε δεξια και αριστερα αν τα δω σε καμια εφημεριδα δεν θα μου κανει εντυπωση Link to comment Share on other sites More sharing options...
antboton Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2013 Δεν έχει ανέβει ακόμη η περίφημη φόρμα στο buildingcert. Link to comment Share on other sites More sharing options...
comba Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2013 ούτε πρόκειτε, βγήκε μόλις μετά από 15 μέρες από την ενεργοποίηση της εφαρμογής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JasonK Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2013 Βγήκε ανακοίνωση στο buildingcert, ότι η προθεσμία των 15 ημερών για την υποβολή των δικαιολογητικών της ενίσχυσης ξεκινά από την ενεργοποίηση της πλατφόρμας !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα