lenaki85 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2013 Καλημέρα! Πριν από μία ώρα μου ήρθε η έγκριση! Αίτηση στις 12/10, απάντηση στις 15/11 ! Από τις καθυστερημένες λόγω μεγαλου αριθμού αιτήσεων αυτές τις μέρες του Οκτώβρη. Θέλω να κάνω μία διόρθωση στα στοιχεία που καταχωρίσανε στο Μγητρώο Μόνιμων Επιθεωρητών. Καλώ την ΕΥΕΠΕΝ στον 211 01 0000 2 που έχει στο buildingcert ή μήπως δεν είναι αυτό το τηλ και ξέρετε που απευθυνόμαστε για τέτοιες διορθώσεις? Επίσης, κάποιο τηλ για απορίες σχετικά με τα ΠΕΑ, κάποιο τηλ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
thntoumas Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2013 Από το buildingcert θα κάνεις εισαγωγή στο σύστημα από εκεί που γράφει Ενεργειακοί Επιθεωρητές χρησιμοποιώντας τους νέους κωδικούς. Σε ένας σημείο γράφει επισκόπηση/αλλαγή στοιχείων. Από εκεί θα γίνει η διόρθωση. Τώρα αν χρειάζεται να ειδοποιηθεί η υπηρεσία και τηλεφωνικά, αυτό δεν το γνωρίζω. Σίγουρα αυτό μπορεί να γίνει και εκ των υστέρων. Όσον αφορά την επικοινωνία με την υπηρεσία, αυτή γίνεται από 24/09/2013, αποκλειστικά μέσω του τηλεφώνου που αναφέρεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2013 Φτάνουμε Δεκέμβριο και ο χρόνος αναμονής είναι ο ίδιος πάνω κάτω.....4/11 η αίτηση....στο περίμενε Link to comment Share on other sites More sharing options...
apthan Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2013 Πλάκα κάνεις; Εγώ είμαι στο περίμενε με αίτηση 19/10... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2013 Βρε συ το λέω γιατί όταν πρωτοξεκίνησε παρατήρησα στα παιδιά που γράφουν ότι ο μέσος χρόνος είναι περίπου 15-20 μέρες.... Τώρα με έστειλες......Νόμιζα ότι στην πορεία που θα έφευγε το πρώτο κύμα να βελτιώνονταν η κατάσταση... Εδώ πάμε χειρότερα, καλά τι στο διάολο κοιτάζουν και αργούν τόσο??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
apthan Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2013 Φίλε Ίκαρε σήμερα ήρθε η σειρά μου οπότε υπολόγισε και για σένα ανάλογα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sonick Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2013 Το παράβολο των 50€ που ζητείται στην εγγραφή στο μητρώο, πως το πληρώνουμε; Πάμε στην ΔΟΥ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
yian Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2013 Ναι στη ΔΟΥ με τα στοιχεία σου και κόβεις ένα παράβολο των 50 ευρώ υπέρ ΚΑΕ 3745. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2013 Ναι... Τους λες ένα διπλότυπο των 50 στον αριθμό..δεν θυμάμαι τον τετραψήφιο δες στις οδηγιες του buildingcert ΥΓ. Ακομη τιποτε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ted78 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2013 Εμένα ένα μήνα έκανε περίπου να έρθει η έγκριση. Από 22/10 - 27/11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα