impalnto Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2013 Νέα ανακοίνωση στο buildingcert: 2/12/2013: Προσοχή: Όπως είχε ανακοινωθεί απο τις 22/10, τα δικαιώματα καταχώρησης και ανάκλησης Ενεργειακών Επιθεωρήσεων απο Προσωρινούς Ενεργειακούς Επιθεωρητές, ανακλήθηκαν. Τα παραπάνω δικαιώματα έχουν πια μόνον οι Μόνιμοι Επιθεωρητές. Οι Προσωρινοί Επιθεωρητές, μπορούν να βλέπουν και να εκτυπώνουν τις επιθεωρήσεις τους αλλα δεν μπορούν να: προχωρήσουν όσες είναι σε εκκρεμότητα, δημιουργήσουν νέες επιθεωρήσεις και υποβάλλουν αιτήματα ανάκλησης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fade2Black Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2013 Εμένα μόλις μου ήρθε ειδοποίηση ότι έγινα και επιθεωρητής κλιματισμού! Link to comment Share on other sites More sharing options...
silvserf Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2013 (edited) το παράβολο ισχύει για 12 μηνες αν δεν κάνω λάθος...??? Απ όσο γνωρίζω συνάδελφε, ναι. κάθε χρόνο πρέπει να πληρώνεις για να "διατηρείς" την ιδιότητα... τι να πεις; Γνωρίζει κανείς για το πρόγραμμα των "επιδοτήσεων για τα σεμινάρια" ;; Edited Δεκέμβριος 2 , 2013 by silvserf Link to comment Share on other sites More sharing options...
deathlok Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2013 Γράψε αν μπορείς ημερομηνία κατάθεσης να έχουμε μία εικόνα. Εμένα μόλις μου ήρθε ειδοποίηση ότι έγινα και επιθεωρητής κλιματισμού! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fade2Black Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2013 Δε θυμόμουν για αυτο δεν έγραψα. Δεν Την έκανα μαζί με την αίτηση για επιθεωρητής κτιρίου γιατί δεν είχα πάρει τις βεβαιώσεις παρακολούθησης. Με έναν πρόχειρο υπολογισμό πρέπει να έχω περίπου ενάμιση μήνα χοντρικά που ανέβασα τα δικαιολογητικά και για λέβητες και για κλιματισμό. Αλλά μου ήρθε μέιλ μόνο για κλιματισμό Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2013 Απο το buildingcert μπορεις να δεις ποτε εκανες την αιτηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fade2Black Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2013 Α οκ τερι θα το δω αύριο κ θα σας πω γιατι τώρα είμαι στο κινητό! Συγνώμη δε γνώριζα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2013 Καλά πετάς τα λεφτά σου σε λέβητες και κλιματισμούς?? Μέχρι να βγουν θα έχουμε πάρει σύνταξη..... Εντομεταξύ ακόμη......Μόνο τα λεφτά ξέρουν να παίρνουν....4/11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
silvserf Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2013 (edited) Πιστεύεις ότι δεν έχει νόημα;; τελειώνω με τα κτίρια και "κλείνω" προς αυτή την άποψη... Για να διατηρήσεις και τις τρεις ιδιότητες θέλεις 300 ευρώ το χρόνο. Edited Δεκέμβριος 3 , 2013 by terry Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2013 Γιατί πιστεύεις εν μέσω 2014 θα επιβάλλουν ΠΕΑ λεβήτων σε ιδιοκτήτες? Και με ποιο καθεστώς? Πουλάει ο πρώτος πληρώνουν όλοι οι υπόλοιποι το ΠΕΑ του πρώτου? Θα πέσει γέλιο τρελλό εκεί....Για κλιματισμό δεν συζητάω...Τριτογενή μόνο τρέχα γύρευε....και πότε... Και αν αρχίσουν και εκεί τα 50άρικα? ή τα δώρα με ΠΕΑ.... Ασε κτήρια για το και καλά και πολύ είναι....Οχι θα κρατάμε 3 ιδιότητες + μία του ΤΕΕ 4, μόνο συνδρομές το χρόνο.....βγάλε τα σεμινάρια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα