antnatal Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2014 αίτηση 4/12/13, και αναγγελία 8/1/14....καλορίζικο..........(να δούμε τι θα το κάνουμε τώρα)...!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AristidisZ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2014 ερώτηση: για να κάνω αναγγελία έναρξης για λέβητες, πρέπει να κάνω εκ νέου Υ/Δ ή αρκεί να ξαναστείλω την παλιά ; (είναι κάτι λιγότερο από 6 μηνών) Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2014 Στειλε την ιδια. Αν δεν ειναι οκ, θα σε ενημερωσουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stvxri Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2014 σημερα εκανα αναγγελια για εγγραφη στο buildingcert για μονιμος ενεργειακος επιθεωρητης κτιριων. (δεν ξερω εαν ειναι σοφη η κινηση μου. θα δειξει) . ποτε περιπου να περιμενω οτι θα με εγκρινουν?διοτι εχω μια δουλεια και περιμενει. μηπως εχει κανει καποιος συναδελφος τωρα τελευταια αιτηση. ενα μηνα ή μια εβδομαδα?ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2014 Συνήθως κάνουν κανά μήνα, δεν ξέρω σήμερα....Πάντως καλό είναι να πάρεις και κανένα τηλέφωνο να τους πιέζεις...Δεν χάνεις τίποτα... Τώρα βέβαια που μπήκαν και οι εξετάσεις, δεν ξέρω αν έκανες καλά για την αναγγελία σήμερα...Θέλω να πω μήπως σε τρενάρουν πιο πίσω μία και καλή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yian Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2014 Για θέρμανση και κλιματισμό έκανα αναγγελία πριν 10 ημέρες και εγκρίθηκε σε 3 εργάσιμες από την αίτησή μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stvxri Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2014 αυτο μου ειπαν και τηλεφωνικως συναδελφοι. οτι σε 2 με 3 ημερες θα εγκριθει. ειδωμεν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsx Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2014 (edited) Aνακοίνωση για το έργο «Ενίσχυση δικαιούχων για την απόκτηση της ιδιότητας του Ενεργειακού Επιθεωρητή» Αναστολή!!! Edited Μάιος 14 , 2014 by tsx Link to comment Share on other sites More sharing options...
dib Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2014 Aνακοίνωση για το έργο «Ενίσχυση δικαιούχων για την απόκτηση της ιδιότητας του Ενεργειακού Επιθεωρητή» Αναστολή!!! = ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΤΕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos-vicious Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2014 <<...........Θα ακολουθήσεις νέα σχετική ανακοίνωση προς ενημέρωσή σας>>. Τόσο του ποδαριού, που ούτε να ελέγξουν τι γράφουν δεν κάθονται. Τώρα, οι αμοιβές της επιτροπής ήρθαν "ίσα βάρκα ίσα νερά" με τα οχτώ μύρια του προγράμματος, τα έφαγαν αλλού, είπαν να το παίξουν παρθένες και να μην εξαγγείλουν δικαιούχους (απ' ό,τι απόμεινε) εν μέσω εκλογών...;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα