yian Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2014 Μια ερώτηση - επιβεβαίωση και από εμένα, ξύλινο στέγαστρο με κατακόρυφα στοιχεία στο άκρο του το οποίο ακουμπά κατά τη μια του πλευρά σε κτίριο, μετρά σε δόμηση - κάλυψη σε ενδεχόμενη άδεια προσθήκης ακόμα και αν έχει ρυθμιστεί με αναλυτικό κατά τον 4178 ?
stvxri Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2014 εφοσον υπαρχει στο οικοπεδο θα το δειξεις κανονικα στο διαγραμμα δομησης και ναι θα μετρησει κανονικα σε οτι πρεπει να μετρησει. εφοσον ειναι αδεια προσθηκης τα μετρας ολα και τα τακτοποιημενα στη δομηση.
yian Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2014 Άρα μετρά όπως και να έχει στη κάλυψη και σε ότι αφορά τη δόμηση ανάλογα με το ποσοστό των Η/Χ μιας και έχουμε ΓΟΚ 85, ναι?
stvxri Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2014 συναδελφε απ οτι εχω καταλαβει : αποτυπωνεις και συμφωνα με το ετος κατασκευης βλεπεις εαν εχει μετρησει κατι στη δομηση. σε περιπτωση προσθηκης πας με τον συντελεστη δομησης του σημερα
kantivas Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2014 τμημα απο στεγαστρο και κιοσκι, βρισκεται εκτος οριων αγροτεμαχιου σε κοινοχριστο χωρο. γινεται τακτοποιηση μονο του τμηματος που βρισκεται εντος οριων του αγροτεμαχιου ή οχι? οποιος συναδελφος ξερει ας μου απαντησει
chrisvach Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2014 (edited) Ναι μόνο αυτό το τμήμα που βρίσκεται μέσα στην ιδιοκτησία. Το υπόλοιπο τμήμα εφόσον βρίσκεται σε κοινόχρηστο χώρο(δρόμο κλπ) δεν τακτοποιείται αφού εμπίπτει στο αρθρ.2 του 4178. Το υπόλοιπο καλό θα ήταν να το ξήλωνε πρίν το τακτοποιήσεις κυρίως για να μην βρεθείς μπλεγμένος. Edited Μάρτιος 21 , 2014 by chrisvach
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2014 Μπορείς να το ρυθμίσεις, αρκεί να δείξεις και το υπόλοιπο τμήμα, τόσο στα σχέδια κ.λπ., όσο και στην τεχνική σου έκθεση με την ένδειξη ότι, το συγκεκριμένο τμήμα είναι εκτός των ορίων μπλα, μπλα, μπλα και δεν ρυθμίζεται μέσω της συγκεκριμένης δήλωσης που υπαβάλλεται κ.λπ. 1
sisan Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2014 (edited) καλησπέρα, στην περίπτωση που έχω καμινάδα λεβητοστασίου σε άλλη θέση από την οικοδομική άδεια, διότι βρισκόταν σε κενό χώρο που έκλεισε αυθαίρετα. Τακτοποιώ τον κενό χώρο ως ΥΔ (είναι εντός κάλυψης) με την καμινάδα του λεβητοστασίου τι κάνω? Την υπολογίζω με αναλυτικό? Στο παράρτημα Β του αναλυτικού δεν υπάρχει κατηγορία καμινάδα. Με ποιόν τρόπο κάνω τον υπολογισμό? 2. Ακόμα, πάνω από τον αυθαίρετα κλεισμένο χώρο, στο δώμα έχω στέγαστρο με κεραμίδια σε επαφή με την απόληξη του κλιμακοστασίου και κάτω από αυτό μπάρμπεκιου. Τα υπολογίζω όλα με αναλυτικό ? (επισυνάπτω φωτογραφία με το στέγαστρο το bbq και την καμινάδα του λεβητοστασίου που έχει μετακινηθεί) ευχαριστώ, Edited Μάρτιος 28 , 2014 by sisan
ponireas Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2014 Θα πω την γνώμή μου άλλά να ξερεις ότι υπάρχουν και διαφορετικές απόψεις : 1. Την καμινάδα θα την πήγαινα με αναλυτικό 2. Αν ο χώρος που φαίνεται στην φωτογραφία είναί ημιυπαιθριος κατά ΓΟΚ τότε υπολογίζεται με αναλυτικό γιατί είναί ανοικτός αν όχί τότε ΥΔΚΧ και στις συγκρίσεις προσμετράει κανονικά
sisan Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2014 ευχαριστώ.. 1.πως θα κάνω τους υπολογισμούς? στον αναλυτικό του παραρτήματος Β δεν υπάρχει κατηγορία καμινάδα, ούτε μπορώ να βρω κάποια άλλη κατηγορία. 2.έχω άνοιγμα 4μ.>2,5μ. αλλά η ύπαρξη της καμινάδας διαιρεί το άνοιγμα σε 2 τμήματα μικρότερα των 2,5μ. Μπορεί λόγω καμινάδας να χάσει τον χαρακτηρισμό του ως ημιυπαίθριος?
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα