SIRADRAB Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2013 Αυτό που λέει το Α18 παρ.5 για το εντός νομίμου περιγράμματος κτηρίου, λογικά πάει στην αλλαγή χρήσης που περιγράφει και όχι στα στέγαστρα, κιόσκια κλπ. Αυτά πώς θα είναι εντός περιγράμματος? Αυτό το ...''εντός νομίμου περιγράμματος κτηρίου....'' να σας πω την μαύρη μου αλήθεια δεν το πολυ-καταλαβαίνω, τι θέλει να πει εδώ? Εννοεί, το εντός περιγράμματος της κάτοψης του κτιρίου η εντός του περιγράμματος του κτηριακού όγκου του κτιρίου? Ποιό είναι αυτό το νόμιμο περίγραμμα?
Julius Caesar Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2013 Συνάδελφοι να το επαναλάβουμε; Για δύο διαφορετικού είδους παραβάσεις π.χ. ξεμπάζωμα και κατασκευή αυθαίρετης σκάλας, εφόσον ο αναλυτικός προϋπολογισμός και των δύο δεν ξεπερνά τις 15.000 €, νοούνται σαν μια παράβαση;
architect_duth Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2013 Ναι, αλλά δες μήπως η σκάλα πρέπει να πάει ως ΥΔ. 1
nzerman Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2013 (edited) Στέγαστρο (κατασκευή επί υποστυλωμάτων) έχει πληρώσεις (τσιμεντόλιθους) από τις τρις πλευρές οπότε και παύει να είναι στέγαστρο. Η τέταρτη παραμένει ανοικτή. Υπάρχει καμιά διάταξη - ελπίδα να πάει με αναλυτικό; Δε παίζει ρόλο αλλά η κατασκευή είναι για άλογα... Έτσι για να ξέρετε. Edited Οκτώβριος 16 , 2013 by nzerman
leo_zen Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2013 Ναι, αλλά δες μήπως η σκάλα πρέπει να πάει ως ΥΔ. Πότε πρέπει μια σκάλα να πάει ως ΥΔ??
pontifikas Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2013 Με αναλυτικο συνάδελφε αν ειναι ανοιχτό απο την μια πλευρα 1
Βlack μπεε Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2013 Καλησπέρα συνάδελφοι...Στην ταράτσα πολυκατοικίας,ο ιδιοκτήτης έφτιαξε αυθαίρετο στέγαστρο ( 4 υποστυλώματα-σκεπή από κεραμίδι) ,ανοιχτό από όλες τις μεριές.Απλά ένα μεγάλο ποσοστό της μιας του πλευράς ''καλύπτεται'' από νόμιμο δώμα που υπήρχε.Σε ποιά κατηγορία αυθαιρεσίας υπάγεται το στέγαστρο? κάποιοι συνάδελφοι μου είπαν ότι ανήκει στην κατηγορία πολεοδομικής παράβασης ( 500 ευρώ) ,αλλά δεν μου φαίνεται κ πολύ σωστό..Αν γνωρίζει κάποιος θα το εκτιμούσα να με βοηθήσει..
bnn7 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2013 καταρχάς έχει αποκλειστική χρήση στην ταράτσα ο ιδιοκτήτης για να μπορεί να το ρυθμίσει ή είναι στο κοινόχρηστο μέρος? Έστω ότι έχει και μπορεί,εγώ θα το έβαζα όπως σου είπαν και οι συνάδελφοι στην κατηγορία πολεοδομικής παράβασης ( 500 ευρώ).
architect_duth Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2013 Για ποιό λόγο να μην πάει με αναλυτικό?
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2013 Λοιπή παράβαση κατηγορίας 13, το πρόστιμο της οποίας υπολογίζεται με αναλυτικό προϋπολογισμό.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα