Μετάβαση στο περιεχόμενο

μετατροπή - αλλαγή καρότσας φορτηγού


DIMELIS

Recommended Posts

καλησπέρα συνάδελφοι.

 

Κάποιος πελάτης μου έχει ένα φορτηγάκι 608 και θέλει να κάνει μετατροπή στην καρότσα του, και να την κάνει σαν πλατφόρμα με αποσπόμενα παραπέτα και θα ήθελα να ρωτήσω μήπως κανείς έχει υπόψη του, για οποιαδήποτε αλλαγή ή μετατροπή καρότσας, τι δικαιολογητικά χρειάζονται, και τι είδους μελέτη πρέπει να κάνω, διότι δεν εχω ξανακάνει κάτι παρόμοιο. Αν έχει κάποιος κάτι σχετικό καλοδεχούμενο.

 

ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Link to comment
Share on other sites

Αν δεν αλλάξει τις εξωτερικές διαστάσεις του μεταλλικού αμαξώματος (μήκος, πλάτος, ύψος) από μη αποσπόμενα σε αποσπόμενα παραπέτια σεν νομίζω πως χρειάζεται κάποια μελέτη από μηχανολόγο, το πολύ πολύ να χρειαστεί μια υπευθυνη δήλωση πως η παραπάνω μετατροπή έγινε σύμφωνα με τους κανόνες της τέχνης και επιστήμης. Κάνε και μια ερώτηση στην Διεύθυνση Μεταφορών για να σιγουρευτείς. Αν αλλάξει τις διαστάσεις της αμάξης τότε μπορεί να του ζητήσουν μελέτη από μηχανολόγο, επίπτωση βαρών στους άξονες.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.