MiPo Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2008 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2008 Γεια χαρά σε όλους Δε γνωρίζω καθόλου to engineer αλλά θα ήθελα πολύ να το μάθω. Μήπως κάποιος γνωρίζει που γίνονται σεμινάρια στην Αθήνα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
ΑΛΕΞ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2008 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2008 Μια απάντηση εδώ; ------------------------------------------------------------------------------------------- Συγνώμη εκ των πρωτέρων αν αυτό το θέμα πρέπει να μεταφερθεί στην κατηγορία εκπαίδευση. Είμαι μηχανολόγος και με ενδιαφέρει η εκμάθηση των σχεδιαστικών προγραμμάτων ProEngineer και Inventor. Υπάρχει κάποια πιστοποίηση και φορείς που παρέχουν αυτή;
unco_32256 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2010 Καλησπερα και απο μενα,ενδιαφερομαι και εγω για το pro/engineer,μπορει καποιος να μας διαφωτισει? Κανείς????
MScTroGrigoris Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2010 Για το Pro/E αν και δεν γνωρίζω, φαντάζομαι όμως ότι θα είναι δυσκολότερο να βρείς σεμινάρια, λόγω διάδοσης στην ελληνική αγορά, σε σχέση με Inventor/Solidworks.
unco_32256 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2010 Απ ότι φαίνεται εχεις δίκιο,δεν εχω βρει κατι σχετικό ακομα,και μάλλον θα ασχοληθώ με Solidworks..Γνωρίζεις κατι για αυτο?
giorgaras Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2010 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2010 Το Pro-Engineer το κάναμε στο Πολυτεχνείο ένα εξάμηνο.....Α ρε ένδοξο ΜΠΔ......!!! Πολύ καλό προγραμματάκι με άπειρες δυνατότητες..σχεδιάζεις αμέσως 3D...στείλε μου pm αύριο το mail σου και θύμησε μου να σου στείλω τα manual που μας έδιναν στο εργαστήριο...είναι πολύ καλογραμμένα και θα τα βγάλεις το πολύ σε μια βδομάδα...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα