Μετάβαση στο περιεχόμενο

Λιμνάζοντα νερά μετά από κατασκευή τοιχίου


nody

Recommended Posts

Αρχικώς θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη για τις πολύ κατατοπιστικές πληροφορίες που μοιράζονται μέσα από το forum.

 

 Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω το τελευταίο έτος ξεκίνησε μετά την κατασκευή barbeque στην ταράτσα του πατρικού μου. Δυστυχώς πριν την κατασκευή δεν λάβαμε υπ΄ όψιν τη ρύση, με αποτέλεσμα κάθε φορά που βρέχει να δημιουργείται λίμνη 3m2 λόγω της κτιστής βάσης. Το πρόβλημα επιτείνεται εκ πρώτης λόγω της ύπαρξης μεταλλικής βάσης τέντας εντός της λιμνάζουσας περιοχής και αφετέρου λόγω της εμφάνισης φυσαλίδων σε κάποια σημεία της.

 

 Σκέπτομαι ότι καλό θα ήταν το γέμισμα της συγκεκριμένης περιοχής με κάποιο υλικό. Δεν είχα σκοπό να σας κουράσω αλλά σε ότι έχω διαβάσει δεν βρήκα τρόπο και υλικά για την αντιμετώπιση. Όλα αναφέρονται είτε σε αλλαγή ρύσης είτε σε μόνωση ολόκληρης και όχι μέρους της ταράτσας. Φοβάμαι λοιπόν ότι αν χρησιμοποιήσω απλά ένα τσιμεντοκονίαμα δεν θα αποφύγω τα προβλήματα υγρασίας στο μέλλων. 

 

Δυστυχώς δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με κάτι αντίστοιχο και για αυτό ζητώ τα φώτα σας.

 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

Edited by nody
Link to comment
Share on other sites

Αγαπητέ nodi, αρχικά υποθέτοντας ότι είχες κάποια άδεια για την κατασκευή του "φούρνου" σου (Ν4178/13 Άρθρο 9, Κατηγορία 3α), ανέβασε κάποια φωτογραφία να πάρουμε μία ιδέα για το πρόβλημα και για το σημείο όπου λιμνάζουν τα νερά.

Link to comment
Share on other sites

Μόλις βρώ λίγο χρόνο θα περάσω από το πατρικό μου να βγάλω φωτογραφίες. Αν μάλιστα έχει βρέξει θα φαίνεται και το μέγεθος που καταλαμβάνει το νερό.

 

Παρέλειψα να αναφέρω ότι με τα χρόνια έχει διαβρωθεί το επίχρισμα που είχε η ταράτσα και σε μερικά σημεία έχουν ξεκολλήσει και κάποια "χαλίκια" αφήνοντας στη θέση τους μικρά βαθουλώματα. Πάντως δεν έχει γίνει κάποια εργασία μόνωσης και παρά ταύτα δεν έχει εμφανίσει βρύα όπως βλέπω στην ταράτσα του σπιτιού που μένω τώρα.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.