adamantia1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 (edited) εγω πάλι νομίζω ότι καπου πήρε το ματι μου "το ποσό της επιδότησης ΔΕΝ μπορεί να ξεπερναει τα 400 ευρω για τα κτίρια , τα 200 για τους λέβητες ....κλπ.....κοινως είναι μέχρι 400 Φαντάζομαι το ποσό αποφασίστηκε με βαση τις τιμες του ΙΕΚΕΜ Τεε αφου αυτές ειναι πιο κοντα σ αυτο το ποσό. Οπου αλλου ειχα ρωτησει κάτω απο 400 ειχα βρει Edited Σεπτέμβριος 21 , 2013 by adamantia1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 Ηλίθια ερώτηση , το παραδέχομαι, αλλά πρέπει να την κάνω. Το ποσό είναι 400€ ακόμα και αν έχει κοστίσει λιγότερο το σεμινάριο; Δεν είδα πουθενά να λέει "έως 400€". Κάπου στην ανακοίνωση, νομίζω αναφέρει μέσα σε όλα τα δικαιολογιτικά και κατάθεση ΑΠΥ από το ΚΕΚ......Οπότε αν είναι έτσι, το ποσό αυτό θα σου δώσουν όχι περισσότερα δηλαδή 400. Αν η ΑΠΥ γράφει πχ 280....280 θα πάρεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag72 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 Στο έτος απόκτησης πτυχίου, αν έχεις δύο τι βάζουμε; (Εννοώ από δύο διαφορετικές σχολές). Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlasis13 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 Το πρώτο από τα δύο. (χρονολογικά) Το γράφει κάπου κι αυτό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 Αν έχεις πτυχία από ΤΕΙ-ΑΕΙ, ίσως είναι καλύερο και πρακτικoτερο να βάλεις την ημερομινία κτίσης του ΑΕΙ, ώστε να έχεις το δικαίωμα για β'τάξης συν ότι θα πάρεις περισσότερα μόρια.... Πτυχία ή διπλώματα ίδιας βαθμίδας, όπως είπε ο vlasis13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
architect_duth Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 Τα 400€ είναι καθαρή αξία ή με ΦΠΑ ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
katrmp Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 Αν έχεις πτυχία από ΤΕΙ-ΑΕΙ, ίσως είναι καλύερο και πρακτικoτερο να βάλεις την ημερομινία κτίσης του ΑΕΙ, ώστε να έχεις το δικαίωμα για β'τάξης συν ότι θα πάρεις περισσότερα μόρια.... Πτυχία ή διπλώματα ίδιας βαθμίδας, όπως είπε ο vlasis13 τι εννοείς ίδιας βαθμίδας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
impalnto Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 (edited) Από το faq του ΥΠΕΚΑ: "12. Στην περίπτωση που είμαι κάτοχος Διπλώματος Μηχανικού και Πτυχίου Μηχανικού Τεχνολογικής Εκπαίδευσης την ημερομηνία κτήσεων ποιού από τα δύο πτυχία καταχωρώ στο σύστημα; Στην περίπτωση που δικαιούχος είναι κάτοχος Διπλώματος Μηχανικού και Πτυχίου Μηχανικού Τεχνολογικής Εκπαίδευσης, στο σύστημα καταχωρίζεται η ημερομηνία απόκτησης του πρώτου (χρονολογικά) από τα δύο πτυχία." Συγγνώμη για το offtopic, αλλά με ποια λογική αποφασίστηκε αυτό;Μάλλον στα πλαίσια της αγαστής συνεργασίας ΥΠΕΚΑ-ΤΕΕ... Γιατί δηλαδή το πρώτο χρονολογικά και όχι το "ανώτατο"; Πιστεύω εδώ αδικούνται οι συνάδελφοι που τέλειωσαν ΤΕΙ και μετά ΑΕΙ.Το αντίστροφο δεν είναι και σύνηθες... ΥΓ:Παρεπιπτόντως τελείωσα μόνο ΑΕΙ. Τα 400€ είναι καθαρή αξία ή με ΦΠΑ ??? Νομίζω οι εκπαιδευτικές υπηρεσίες των ΚΕΚ απαλλάσονται του ΦΠΑ,δηλαδή 400 καθαρά αλλά δεν είμαι και 100% σίγουρος.Κάποιος συνάδελφος ή λογιστής..; Edited Σεπτέμβριος 21 , 2013 by impalnto Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkoumparelos Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 (edited) Το κόστος των σεμιναρίων για τις ενεργειακές επιθεωρήσεις δεν έχει ΦΠΑ. Edited Σεπτέμβριος 21 , 2013 by pkoumparelos Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 τι εννοείς ίδιας βαθμίδας? Αν έχεις 2 από ΤΕΙ (πχ πολιτικός,ΜΜ) ή αντίστοιχα 2 από ΑΕΙ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα