dkdim Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2013 Οσοι δεν έχουν έναρξη στην εφορία τι κάνουν με το de minus;
civilpablo Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2013 Από ότι βλέπω στα χαρτιά μου, είχα κόψει αθεώρητο τιμολόγιο το Δεκέμβρη του 2010 για το ΕΣΠΑ. Οπότε έχει παρέλθει η διετία που επικαλούνται στην υπεύθυνη δήλωση.
dim Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2013 Άρα βάζουμε "δεν έχει λάβει καμιά ενίσχυση";
civilpablo Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2013 Νομίζω ναι. Λογικό είναι. Άλλωστε δεν τίθεται και θέμα ουσίας. Η επιδότηση του ΕΣΠΑ ήταν πολύ μικρή σε σχέση με τα όρια που θέτουν τώρα. Η συζήτηση βέβαια είναι αστεία αν σκεφτεί κανείς το ποσό της επιδότησης που μας δίνουν, αν μας τα δώσουν και αυτά.
dim Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2013 Συμφωνώ απολύτως, αλλά επειδή η ΥΔ κάπου αναφέρει τη λέξη "Ελληνική".... κοιτάς και την τελεία για να 'σαι σίγουρος....
xaralas Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2013 Καλημερα παιδια, για την υποβολη των στοιχειων της ενισχυσης βαζουμε τον ιδιο ΚΜΧ που βγαλαμε για την αιτηση για μονιμος επιθεωρητης;
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2013 Χαζή ερώτηση....Από που βρίσκετε αυτή τη δήλωση? Την κατεβάζουμε από τον οδηγό προγράμματος με τα σηματάκια στο τέλος της σελίδας, ή την ζητάω από κάπου πχ ΚΕΠ?
tlsman Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2013 (edited) Χαζή ερώτηση....Από που βρίσκετε αυτή τη δήλωση? Την κατεβάζουμε από τον οδηγό προγράμματος με τα σηματάκια στο τέλος της σελίδας, ή την ζητάω από κάπου πχ ΚΕΠ? https://www.buildingcert.gr/files/page.view?page=eysed Το παραπάνω link περιέχει τις δηλώσεις των παραρτημάτων. Ερώτηση : Επιχορήγηση που κατεβλήθει το 2010 στο πλαίσιο ενίσχυσης επιστημόνων - ελεύθερων επαγγελματιών, δε θα έπρεπε να δηλωθεί δεδομένου ότι εξετάζουμε τα τρία τελευταία οικονομικά έτη? Αν ναι, τότε στον πίνακα των ενισχύσεων de minimis όπου αναφέρουμε το φορέα χορήγησης της ενίσχυσης, αναγράφεται μόνο ο Ε.Φ.Δ. (τράπεζα) ή όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς όπως αναφέρονταν στον οδηγό εκείνου του προγράμματος? Edited Οκτώβριος 14 , 2013 by tlsman 1
nvadikol Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2013 Καλησπέρα με την σειρά μου...εγώ είμαι στο πρόγραμμα "Επιταγή εισόδου στην αγορά εργασίας για άνεργους νέους ώς 29 ετών",στο οποίο κάνω μια 5μηνη πρακτική και στο τέλος θα μου χορηγηθεί κάποιο ποσό....Αυτό θεωρείται ενίσχυση;Να το βάλω στο Παράρτημα ΙΙ;
tasxan206 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2013 Αν ναι, τότε στον πίνακα των ενισχύσεων de minimis όπου αναφέρουμε το φορέα χορήγησης της ενίσχυσης, αναγράφεται μόνο ο Ε.Φ.Δ. (τράπεζα) ή όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς όπως αναφέρονταν στον οδηγό εκείνου του προγράμματος? Είχα την εντύπωση ότι πρέπει να γράψω ΟΑΕΔ. Αλλά λέω αύριο να περάσω από εκεί να το ξεκαθαρίσω.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα