OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2013 ο σερβερ τους κοστιζει..... ειναι πολλα τα giga Αρη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Julius Caesar Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2013 Συνάδελφοι, έχω στείλει τα δικαιολογητικά μέσω e-mail στις 16 του μηνός κι ακόμη δεν έχω καμία ειδοποίηση...είναι φυσικό αυτό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
savas76 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2013 (edited) αν περιμενεις ειδοποιηση, θα περιμενεις χρονια.....και παλι δεν θα ειδοποιηθεις.... μολις στελνεις το εμαιλ , με θεμα το κμχ , πας αμεσως (τωρα δεν εχει φορτο και βγαινει αμεσως) , και τα επισυναπτεις στην αιτηση........... ολες οι αιτησεις θα μαζευτουν αυτοματα ,στο τελος του μηνα Edited Οκτώβριος 23 , 2013 by savas76 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasilis_top Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2013 Στα Δικαιολογητικα το "Αλλο" γιατι το εχουν βαλει, για να μπερδευουν τον κοσμο;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2013 Δε βάζεις τίποτα εκεί.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Julius Caesar Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2013 Εγώ στο "άλλο" έβαλα τη 2η σελίδα της ΥΔ μη λήψης ενίσχυσης. Πειράζει λέτε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2013 H deminimus πάει στο πεδίο της, 2 σελίδες σε ένα pdf για το λόγο ότι υπογράφεις στο τέλος της δεύτερης έχεις δεν έχεις λάβει ενίσχυση....Βγάλτο αν μπορείς... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
χαιδω Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2013 Eγώ τώρα θα τα ανεβάσω και σκέφτομαι στο άλλο να βάλω την απόδειξη παρακολούθησης από τα σεμινάρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2013 Λέμε όχι.....Πήρε κάποιος τηλέφωνο και του είπαν δεν βάζουμε τίποτα....Με το ζόρι να μπει κάτι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dim Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2013 Καλά ντε μη φωνάζεις!!! Κατά λάθος το βάλαμε, θα το βγάλουμε.... Ειλικρινά θέλω να γνωρίσω τον υπεύθυνο σχεδιασμού αυτού του συστήματος. 10 λεπτά μαζί του και θα θέλεις ερμηνευτική εγκύκλιο για να θυμηθείς το ποιός είσαι, πού είσαι, τι είσαι, γιατί είσαι..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα