ikaros13 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2013 Δεν ξέρω αν το έχετε πάρει χαμπάρι αλλά έχετε 2 μέρες και σήμερα να ολοκληρώστετε τη διαδικασία....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
domie Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2013 (edited) Δεν ξέρω αν το έχετε πάρει χαμπάρι αλλά έχετε 2 μέρες και σήμερα να ολοκληρώστετε τη διαδικασία....... περα απο το να παρουμε κμχ να τσεκαρουμε τα δικαιολογητικα και να ανεβουνε εχουμε να κανουμε και κατι αλλο μετα? Edited Οκτώβριος 29 , 2013 by domie Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2013 Δεν υπάρχει κάτι άλλο.....Το αναφέρω απλά επειδή λένε κάποιοι τι συπληρώνουμε εδώ τι ενίσχυση πρέπει να μπεις κτλ...., θέλει μετά να πας πρωι για το γνήσιο της υποφραφής.....μη φτάσουμε τελευταία στιγμή και κοπεί καμιά σύνδεση... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2013 (edited) Δεν υπάρχει κάτι άλλο.....Το αναφέρω απλά επειδή λένε κάποιοι τι συπληρώνουμε εδώ τι ενίσχυση πρέπει να μπει κτλ...., θέλει μετά να πας πρωι για το γνήσιο της υπογραφής.....μη φτάσουμε τελευταία στιγμή και κοπεί καμιά σύνδεση... Συγνώμη για το διπλό... Edited Οκτώβριος 29 , 2013 by ikaros13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dib Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2013 ikaros13 ..... και κοπεί κανά internet, χαχαχαχα +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
konstantinos~ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2013 περα απο το να παρουμε κμχ να τσεκαρουμε τα δικαιολογητικα και να ανεβουνε εχουμε να κανουμε και κατι αλλο μετα? Έχω πάρει ΚΜΧ για το mail που έπρεπε, το έβαλα σαν θέμα, επισύναψα τα 3 αρχεία με λατινικούς χαρακτήρες το καθένα <500kb και το έστειλα στο [email protected] -Έχουν περάσει 5 ώρες και ακόμη μου λέει "Με αυτόν τον ΚΜΧ έχουν παραληφθεί 0 e-mails". Είναι λόγω φόρτου του συστήματος ή έχω κάνει κάτι λάθος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihail Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2013 Για άλλη μια φορά: ΦΦΕΕΕΕΕΕΕΤΤΤΤΤΤΑΑΑΑΑΑΑΑ..... Ξαναδές το αύριο Link to comment Share on other sites More sharing options...
grgk Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2013 Το αρχείο de minimis ήταν 800kb αλλα το πήρε κανονικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2013 (edited) λαθος να σβηστει απο τη διαχείριση Edited Οκτώβριος 30 , 2013 by panos Link to comment Share on other sites More sharing options...
αστέριος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2013 Προς panos: 1. Τα έστειλες με λατινικά γράμματα?? 2. Εγραψες στο θέμα το ΚΜΧ?? (Προσωπικά έκανα για κάθε δικαιολογητικό και ένα ΚΜΧ) 3. Αν ναί στα παραπάνω τότε περιμένεις να εμφανιστεί ότι παραλήφθησαν. Μετά πηγαίνεις στο ΥΠΕΚΑ / Αίτηση για Μόνιμους Ενεργ. Επιθεωρητές / '' αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα ενίσχυσης''. Θα σε βγάλει στην σελίδα όπου εμφανίζονται ''Τύπος Δικαιολογητικού'' & ''Α/Α και όνομα αρχείου''. Πατάς ''Αλλαγή του Αρχείου'' και αντιστοιχείς κάθε αρχείο αντίστοιχα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα