Julius Caesar Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 λιβ25κ, έχασες επεισόδια. Είναι εν ισχύ ο νόμος που λέει ότι είναι υποχρεωτικό, αλλά οι πολίτες μια χαρά μπορούν να καταθέσουν ηλεκτρονικά τα μισθωτήρια συμβόλαια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 Αν έχεις όρεξη πιάσε το θέμα από τα τελευταία...θα καταλάβεις... http://www.michanikos.gr/topic/37624-%CE%97%CE%BB%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B7-%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B8%CF%89%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%AF%CF%89%CE%BD-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%B1%CE%AF%CF%89%CE%BD/ Η έχεις καιρό να κάνεις ΠΕΑ, ή δεν σου κατσε ακόμη.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liv25k Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 Έχω καιρό να κάνω ΠΕΑ είναι η αλήθεια... Α γίνεται το μπάχαλο του αιώνα με τα ηλεκτρονικά μισθωτήρια ε; Κατάλαβα... Γιατί ήρθε ένας για ένα μαγαζί και με ρωτούσε και λέω τί του λένε τώρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 Ξεκινα διαβασμα συναδελφε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
liv25k Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 Τώρα διάβασα καμιά 10ρια σελίδες. Κατάλαβα... Γι' αυτό και μου ρθε ένας, πήγαμε μετρήσαμε, μου είπε αύριο είναι ανάγκη να ναι έτοιμο και ξαφνικά εξαφανίστηκε; Και προσπαθούσα να καταλάβω τί έγινε. Μάλιστα... Ελλάς το μεγαλείο σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ioannat Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 Eγω ακομη δεν καταλαβα γιατι δεν το διορθωνουνε στο taxis.Κρύβεται κατι απο πίσω ή είναι απλη αμέλεια (για να μην πω κατι άλλο....) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 Δεν είναι καθόλου απλή περίπτωση, διάβασε και εσύ στο λινκ το μήνυμα 381 του Ινζάγκι και θα καταλάβεις.... Τα λέμε και εκεί αμα είναι να μην γράφουμε ταυτόχρονα σε 2 θέματα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssouanis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 Θα μπορούσε το taxis να είχε επιλογή: είναι υποχρεωτικό το ΠΕΑ;;;; και εκεί να γίνονταν ο διαχωρισμός. Με ευθύνη αυτού που θα έγραφε το ΝΑΙ ή το ΟΧΙ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ioannat Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 Δεν είναι καθόλου απλή περίπτωση, διάβασε και εσύ στο λινκ το μήνυμα 381 του Ινζάγκι και θα καταλάβεις.... Τα λέμε και εκεί αμα είναι να μην γράφουμε ταυτόχρονα σε 2 θέματα.. ...Εχω μεινει ΞΕΡΗ!!!!Τέτοια αναλγησία....απίστευτο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
architect_duth Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2014 Γι' αυτό και μου ρθε ένας, πήγαμε μετρήσαμε, μου είπε αύριο είναι ανάγκη να ναι έτοιμο και ξαφνικά εξαφανίστηκε; Και προσπαθούσα να καταλάβω τί έγινε. Μάλιστα... Ελλάς το μεγαλείο σου... Ε, μετά από εσένα θα πήγε σε κανέναν μεσίτη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα