Inzaghi Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2014 Δεν εχει νοημα αυτο που λες Αφενος οι μεσιτες εχουν συμφερον απο την εκδοση πιστοποιητικων μιας και βγαζουν μεσιτεια, αφετερου οι τιμες των πιστοποιητικων απο μεσιτικα δεν ειναι ανταγωνιστικες, συγκριτικα με αυτες που προσφερουν τεχνικα γραφεια μιας και εχουν "καπελο" τη μεσιτεια. Οποτε πιο πιθανον ειναι να πηγε ο πελατης σε λογιστη και να του ειπε πως θα του το περασει ετσι... 1 1
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2014 Μεχρι 25€ ΠΕΑ εχω ακουσει.... Τωρα για 10€.... τι να σου πω...
OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2014 πλακα εκανα ρε χαχχαχαχχαχαχαχχαχαχχαχα μη τσιμπας !!!!!!!!!!!!
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2014 Δε θα εκπλαγω αν το ακουσω και αυτο... 1
OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2014 εγω αμα μου σκασουν στο τραπεζι κανα σπετζοφαϊ τσαμπα θα το δωσω.... 1
savas76 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2014 χα χα χα...σε λιγο θα δινουμε τιμη ,με η χωρις εκτυπωση........ένα σαντουιτσ , αν το εκτυπώσει ο πελατης , 2 σαντουιτσ αν εμεις ..... αν το θελει μπρος- πισω σε μια σελιδα ,θα ζητάμε και κολα.... καλυτερα να μην δινω ιδεες
DKIOURAS Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2014 Η αίτηση μου για την επιδότηση λήγει 24/03/2014, έχετε μάθει κάτι για τυχόν παράταση, ή έχετε μάθει σε ποιο στάδιο είναι οι αιτήσεις ? Κάθε βοήθεια σεβαστή !!!
OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2014 παρε ενα βαρελι και παιζε με τις ταπες απο το τζακ
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα