Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εφόσον έχεις στείλει το εκκαθαριστικό σου, δεν νομίζω να είναι τόσο χαζοί να μην δουν ότι έχεις κάνει λάθος στην δήλωση, εξάλλου νομίζω ότι θα υπάρχει και ανακοίνωση για τυχών ενστάσεις. 

Δημοσιεύτηκε

Πιστεύω μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχουν δωθεί σε κάποιους..

σωστά..

Ο έλεγχος απορρόφησης κονδυλίων γίνεται ανά έτος... Και γίνεται πολύ κουβέντα για αυτόν τον δείκτη...

Και σε ένα έτος που λήγει το πακέτο ενίσχυσης (2007-2013)....

Δημοσιεύτηκε

Παιδιά σε μένα δεν φαίνεται να έχουν λάβει το μαιλ μου ενώ έχω κάνει εμπρόθεσμη την αίτηση μου !!!! τι κάνω ??? κουβά ?? ή να τους τα ξαναστείλω?

Δημοσιεύτηκε

Αν δεν ανέβασες τα αρχεία μέχρι τέλος Οκτωβρίου τότε έχασες την ευκαιρία...

Αλλά νομίζω ότι θα ανοίξει ξανά  η διαδικασία...

Δημοσιεύτηκε (edited)

είχα στείλει μαιλ και προφανώς δεν το έλαβαν γιατί δεν φένετε κανένα αρχείο ανεβασμένο...ν αξαναστείλω υπάρχει σε ΚΥΑ η απόφαση λήξης την προθεσμίας ή απλά το αποφάσησαν και αυθαίρετα το ανακοίνωσαν???? :|

Edited by castell
Δημοσιεύτηκε

Μετά το mail εσύ κάνεις αντιστοίχηση του κάθε αρχείου στην σωστή κατηγορία.

Δημοσιεύτηκε

Μόνο με email μόνο δεν κάνεις τίποτα..... Χρειάζεται μετά αντιστοίχηση, όπως κάνουμε σε διάφορες σελίδες τα βιογραφικά πχ.. :mrgreen: 

Με το που κάνεις αυτή την αντιστοίχηση εμφανίζονται αμέσως....Σε καθοδηγεί..Αν το παρέλειψες, πρόβλημα....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.