DKIOURAS Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2013 Εφόσον έχεις στείλει το εκκαθαριστικό σου, δεν νομίζω να είναι τόσο χαζοί να μην δουν ότι έχεις κάνει λάθος στην δήλωση, εξάλλου νομίζω ότι θα υπάρχει και ανακοίνωση για τυχών ενστάσεις.
ssouanis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2013 Πιστεύω μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχουν δωθεί σε κάποιους.. σωστά.. Ο έλεγχος απορρόφησης κονδυλίων γίνεται ανά έτος... Και γίνεται πολύ κουβέντα για αυτόν τον δείκτη... Και σε ένα έτος που λήγει το πακέτο ενίσχυσης (2007-2013)....
castell Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2013 Παιδιά σε μένα δεν φαίνεται να έχουν λάβει το μαιλ μου ενώ έχω κάνει εμπρόθεσμη την αίτηση μου !!!! τι κάνω ??? κουβά ?? ή να τους τα ξαναστείλω?
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2013 Τι εννοείς δεν έχουν λάβει το mail? Πως το ξέρεις?
ssouanis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2013 Αν δεν ανέβασες τα αρχεία μέχρι τέλος Οκτωβρίου τότε έχασες την ευκαιρία... Αλλά νομίζω ότι θα ανοίξει ξανά η διαδικασία...
castell Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2013 (edited) είχα στείλει μαιλ και προφανώς δεν το έλαβαν γιατί δεν φένετε κανένα αρχείο ανεβασμένο...ν αξαναστείλω υπάρχει σε ΚΥΑ η απόφαση λήξης την προθεσμίας ή απλά το αποφάσησαν και αυθαίρετα το ανακοίνωσαν???? Edited Νοέμβριος 10 , 2013 by castell
Bill22 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2013 Μετά το mail εσύ κάνεις αντιστοίχηση του κάθε αρχείου στην σωστή κατηγορία.
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2013 Μόνο με email μόνο δεν κάνεις τίποτα..... Χρειάζεται μετά αντιστοίχηση, όπως κάνουμε σε διάφορες σελίδες τα βιογραφικά πχ.. Με το που κάνεις αυτή την αντιστοίχηση εμφανίζονται αμέσως....Σε καθοδηγεί..Αν το παρέλειψες, πρόβλημα....
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα