antloukidis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2014 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2014 Αφού η εξετάσεις για τα κτήρια δίνονται περίπου 4 έτη μετά την λειτουργία του αντίστοιχου συστήματος, πιθανολογώ πως σε 5 χρόνια από τώρα θα έχουμε δώσει εξετάσεις και για τα συστήματα θέρμανσης και κλιματισμού. Είσαι από τους αισιόδοξους, που προβλέπουν ότι οι επιθεωρήσεις κλιματισμού θα αρχίσουν σε ένα χρόνο?
ioannat Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2014 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2014 Και κάπως έτσι θα γεμίσουν και οι αίθουσες για τις εξετάσεις. πηρα το buildincert και τους ρωτησα αν για να εκταμιευθει η ενισχυση πρεπει να δωσω πρωτα εξετασεις και μου ειπαν οτι δεν ξερουν για καποιον τετοιον περιορισμο... Εννοειται οτι δεν συνεχισα!!!! 2
dib Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2014 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2014 ................... και μου ειπαν οτι δεν ξερουν για καποιον τετοιον περιορισμο... Εννοειται οτι δεν συνεχισα!!!! Και καλά έκανες...δεν είναι και ανάγκη να τους ανοίγουμε τα μάτια 1
stek Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2014 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2014 Λογικά θα ανακοινώσουν κάποιες διευκρινίσεις (εννοείται μετά τις 31/12!)
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2014 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2014 Καλά νταξ...πήρα τηλέφωνο και δεν χρειάζεται πιστοποιητικό εξέτασης...Ετοιμάζω τα δικαιολογητικά να τα στείλω μέσα στην εβδομάδα...Στο Βιλαμπάχο ακόμη τρίβουν και ονειρεύονται εξετάσεις. Αν δεν τα θέλετε μη στείλετε δεν είναι υποχρεωτικό.. 3
ioannat Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2014 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2014 Καλά νταξ...πήρα τηλέφωνο και δεν χρειάζεται πιστοποιητικό εξέτασης...Ετοιμάζω τα δικαιολογητικά να τα στείλω μέσα στην εβδομάδα...Στο Βιλαμπάχο ακόμη τρίβουν και ονειρεύονται εξετάσεις. Αν δεν τα θέλετε μη στείλετε δεν είναι υποχρεωτικό.. Αφου οπως λενε ειναι τοσο απλο μηπως σου ειπαν ποτε θ αρχισουν να εκταμιευονται??
kafros77 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2014 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2014 Εμένα αντί για περιφέρεια Αττικής με έχουν περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.... έστειλα e-mail και περιμένω απάντηση.... έχει τύχει σε κάποιον άλλο κάτι παρόμοιο?
savas76 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2014 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2014 (edited) οι μηχανικοι δεν παιζονται σαν κλαδος............ στειλτε αυτά που ζηταει και μην κανετε 100 τηλ διευκρινιστικα ο καθενας......θα δημιουργηθεί θεμα ενώ δεν υπαρχει...... όπως ειπε άλλος συνάδελφος πολλοι δηλωσαν θερμανση κλιματισμο....ποιες εξετασεις;;;;;;; θα περιμενουν 10 χρονια;;;;;; το πολύ να χασετε 2 ευρω εξοδα ταχυδρομειου Edited Οκτώβριος 20 , 2014 by savas76 7 2
gekalaxp Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2014 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2014 Και εγώ εγκρίθηκα αλλά αντί για περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας γράφτηκε Περιφέρεια Αττικής. Έχει πλάκα στο τέλος να βγάλουν πρόβλημα....
sidvicious10 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2014 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2014 Εμένα αντί για περιφέρεια Αττικής με έχουν περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.... έστειλα e-mail και περιμένω απάντηση.... έχει τύχει σε κάποιον άλλο κάτι παρόμοιο? Και εγώ τώρα είδα ότι αντί για Κεντρικής Μακεδονίας με έχουν Αττικής. Θα στείλω και εγώ e-mail.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα