belbos Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2010 Σημειώσεις από το σεμινάριο που πραγματοποιήθηκε σήμερα (19-6-2010) στη Λευκωσία σχετικά με τους Ευρωκώδικες 2,7 και 8. Περιέχονται και λυμένα παραδείγματα ! http://moi.gov.cy/index.php?ac=162&l=2
βασιλική Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2010 Καλησπέρα! Δεδομένου ότι έχουν γίνει τόσες αλλαγές τελευταία σε θέματα που αφορούν το ΓΟΚ, όπως τακτοποιήσεις αυθαιρέτων, η.χ, υπόγειο, γκαραζ αξίζει να αγοράσω το βιβλίο της Ελένη Μπούτου Λεμπέση;
allotrios Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2010 Προσωπικά δε πιστεύω ότι πρέπει να ξοδέψεις 85 ευρώ για κάτι που θα έπρεπε να διανέμεται δωρεάν από το κράτος, ότι extra πληροφορία θές για θέματα ΓΟΚ, μπορείς να απευθυνθείς με ένα απλό τηλεφώνημα στο γραφείο ΓΟΚ του ΤΕΕ. 85 ευρώ δεν είναι και λίγα λεφτά, καλύτερα να πάρεις κάποιο άλλο βιβλίο που θα σε βοηθήσει σε κάποια άλλα θέματα! Παρόλα αυτά το συγκεκριμένο έχω ακούσει ότι είναι πολύ καλό...
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟΣ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2010 .... θα έπρεπε να διανέμεται δωρεάν από το κράτος ... Συμφωνώ !!! Το βιβλίο το έχω αγοράσει. Η συγραφέας έχει πολύ μεγάλη εμπειρία, το βιβλίο είναι καλογραμμένο και πιστεύω ότι θα σου φανεί ΠΟΛΥ χρήσιμο !!!
βασιλική Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2010 Μιας και είδα ανταπόκριση στο ερώτημα μου συνεχίζω...Εδώ και 1 χρόνο που δούλευα σε τεχνικό γραφείο είχαμε όλους τους τόμους του Γοκ οπότε όταν χρειαζόμουν κάτι τους χρησιμοποιούσα. Τώρα όμως θα ανοίξω δικό μου γραφείο, οπότε σε μια δουλειά που θα μου προκύψει δεν πρέπει να έχω την νομοθεσία για να ανατρέξω; Μήπως πρέπει να αγοράσω τους βασικούς τόμους της Νομοθεσίας; Κοστίζουν όμως αρκετά. Μέσω του Τεε θα τους προμηθευτώ;
allotrios Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2010 Όσες φορές χρειάστηκα κάτι, μέσω internet μπόρεσα να βρώ τα πάντα (τους νόμους), βέβαια το ότι γίνονται αλλαγές και θα γίνονται συνέχεια είναι ένας ακόμα λόγος να μή το αγοράσεις! Οφείλω να ομολογήσω ότι και γώ όταν το είδα πρώτη φορά σκέφτηκα να το αγοράσω αλλά πραγματικά δε μου χρειάστηκε ποτέ. Βέβαια αν έχεις τη διάθεση να ξοδέψεις τα 85 απλά κάντο μη το σκέφτεσαι και πολύ.. Για αυτό το τελευταίο που ρωτάς δε γνωρίζω, με ένα τηλεφώνημα μπορείς να ρωτήσεις.
bound Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2010 καλημερα. υπαρχει κανει φοιτητης που μπορει να ανεβασει σημειωσεισ απο το eclass.duth.gr στα μαθηματα που αφορουν το αντικειμενο του πολιτικου μηχανικου στο οπλισμενο σκυροδεμα (ΚΟΣ, ΚΟΣ ΙΙ κλπ)?ή ακομη και σημειωσεισ του καθηγητη Μ.Φαρδη απο την πατρα ?στο eclass.upatras.gr ειναι ανοικτα τα μαθηματα αλλα αν κανεισ μπορει να ανεβασει οτι ηλ.σημειωσεις εχει δωσει ο καθηγητης και οχι μονο οσες εχει ανεβασει θα ηταν πολυ βοηθητικο για πολλους καθως προκειται για πολυ καλο και προσεγμενο υλικο!ευχαριστω
Corto Maltese Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2012 Αποστολή δωρεάν εγχειριδίου ηχομόνωσης από τη FIBRAN (πληρώνεις μόνο έξοδα αποστολής): http://www.fibran.gr/frontend/sound_insulation_manual.php?cid=44
xristos papa Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2012 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2012 καλησπέρα ειμαι ηλεκτρολογος μηχανικος και ψαχνω να βρω βιβλιο σχετικα με το autofine 4m για να το δουλευω παρακαλω να μου προτεινεται κατι σχετικο..ευχαριστω
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα