giannisp Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 εγω τα βλεπω φυσιολογικα γιατι ο πληροφορικαριος δεν γραφετε στο τεε;;;γιατι να μην μπορει να σηκωσει εστω ενα δυοροφο βρε αδερφε........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Didonis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 α καλά κρασά.... μας βλέπω μεταφορά στην χαλαρή... αν και εκεί ακόμα υπάρχουν όρια.... άντε καλό ξημέρωμα να έχουμε.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 Ο μπαρμπα Μήτσος στη γειτονιά μου λέει ότι είναι εργολάβος.......Οι εργολάβοι είναι μηχανικοί......Οι μηχανικοί κάνουν τακτοποίηση...αρα και ο μπαρμπα Μήτσος μπορεί να κάνει τακτοποίηση....Μόνο ΠΕΑ δεν μπορεί γιατί δεν αδειάζει για σεμινάρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arche Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2013 άσε που έχει και internet!!! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2013 (edited) Επαγγελματικα δικαιωματα μηχανικων. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΩΜΑΤΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ.pdf epaggelmatika dikaiomata.pdf Edited Σεπτέμβριος 22 , 2013 by georgegaleos Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisp Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2013 Βρε didonis φυσικα κανουμε πλακα.....τι αλλο μας εχει μεινει;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kane Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2013 Mια ερώτηση, δίχως να πυροδοτήσω κουβέντα περί ΕΔ. Οικογενειακός φίλος έχει μια οικοδομή με αυθαίρετη σκεπή-σοφίτα. Μπορώ να προχωρήσω μόνος μου την νομιμοποίηση με τον 4178; Χρειάζομαι συνυπογραφές για κάτι; Τι σχέδια θα απαιτηθούν; Πρόκειται για διώροφη οικοδομή + σοφίτα. Απ'οσο μου ανέφερε ο φίλος, η οικοδομή αγοράστηκε με τη σκεπή (αυθαίρετη) και μετά απο χρόνια την χάλασαν και φτιάξαν την σοφίτα. (συνεπώς στις ΑΦ, δε φαίνεται αλλαγή) Οπως έχετε καταλάβει, δεν ασχολήθηκα επουδενί με 4014/4178. Απλώς για την εξυπηρέτηση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
grgk Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2013 (edited) Προσαρμογές στο σύστημα δηλώσεων και βεβαιώσεων των Ν. 4014 & 4030/2011 & 4042/2012 (Αυθαίρετα, Βεβαιώσεις μεταβίβασης) Edited Οκτώβριος 12 , 2013 by grgk Link to comment Share on other sites More sharing options...
sdim Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2013 Όλες οι ειδικότητες μπορούν να κάνουν τακτοποίηση. Απλά θα πρέπει να συνεργαστεί ο κάθε μηχανικούς με άλλων ειδικοτήτων που έχουν το αντίστοιχο δικαίωμα υπογραφής. Αν μου έρθει πελάτης, θα του κάνω τακτοποίηση και θα αναθέσω σε Π/Μ το δελτίο δομικής τρωτότητας και την μελέτη στατικής επάρκειας αν χρειαστεί. Οι Π/Μ και θα πρέπει να συνεργαστούν με Μ/Μ ή Η/Μ για την αντίστοιχη τεχνική έκθεση που απαιτείται σε όλα τα κτήρια που δεν έχουν χρήση κατοικίας. Σε περίπτωση που δεν υπάρχουν αυθαιρεσίες αλλά απλά χρειάζεται η βεβαίωση για τον συμβολαιογράφο, όλες οι ειδικότητες μπορούν να εκδώσουν την αντίστοιχη βεβαίωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasxan206 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2013 (edited) Σε περίπτωση που δεν υπάρχουν αυθαιρεσίες αλλά απλά χρειάζεται η βεβαίωση για τον συμβολαιογράφο, όλες οι ειδικότητες μπορούν να εκδώσουν την αντίστοιχη βεβαίωση. Συμβολαιογράφος δε δέχτηκε βεβαίωση ούτε καν για το δικό μου σπίτι... Φαντάσου να του πήγαινα κάποιου ξένου. Edited Οκτώβριος 13 , 2013 by tasxan206 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα