Μετάβαση στο περιεχόμενο

Σχετικά με τη νομοθεσία που διέπει την κατασκευή Σφαγείων


Recommended Posts

Γεια σας συναδελφοι.

 

Αναζητώ εδώ και μέρες στοιχεία σχετικά με τη νομοθεσία που διέπει την κατασκευή ενός σφαγείου. Αναφέρομαι κυρίως στους νόμους/άρθρα που καθορίζουν τις ελάχιστες διαστάσεις των εγκαταστάσεων, βοηθητικών και κύριων χώρων ενός σφαγείου.

 

Έχω βρει κάποια άρθρα που περιγράφουν τους χώρους που θα πρέπει να υπάρχουν , εκεί όμως δυστυχώς δεν αναφέρονται οι ελάχιστες διαστάσεις τους.

 

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την οποιαδήποτε απάντησή σας.

 

Παρατήρηση: Τα θέματα πρέπει να αναρτώνται στην σωστή θεματική κατηγορία ανεξάρτητα της επαγγελματικής σας ιδιότητας. Ένας Πολιτικός Μηχανικός πχ δεν δημοσιεύει ένα θέμα που αφορά "Αμοιβές-Οικονομικά Αδειών" στην ενότητα των "Πολιτικών Μηχανικών".

Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum.

Ευχαριστώ. acnt

Link to comment
Share on other sites

  • 5 years later...

σε συνεχεια του θεματος που ανοιξε ο προηγουμενος αλεξιπτωτιστης του φορουμ, ερευνω τις προϋποθεσεις λειτουργιας νεας μοναδας σφαγειου κουνελιων (λαγομορφων βασει νομοθεσιας). Παραθετω αυτα που βρήκα και θα παρακαλούσα για βοηθεια, επιβεβαιωση, συμπλήρωση τους...

 

H προσφατη νομοθεσια ειναι αυτη Π.Δ. 8/2012 βασιζομενη στα εν ισχυ Ν.111/1975 , ΕΚ 853/2004, Π.Δ. 79/2007, 96/61/EΚ/2001. 

 

Τα δικαιολογητικα απο οτι καταλαβα τα καταθετεις στην Δ/νση Κτηνιατρικης και εκδιδεις αδεια ιδρυσης και μετεπειτα λειτουργιας αλλα δεν καταλαβα αν απαιτειται αρχικα γνωμοδοτηση/αδεια σκοπιμοτητας πριν την αδεια ίδρυσης. Βρηκα αυτα στην Περιφερεια Θεσσαλιας και μου κανει εντυπωση γιατι δεν υπαρχουν τα αντιστοιχα δικαιολογητικα στην Περιφερεια Κεντρικης Μακεδονιας δλδ εδω

 

Επίσης δεν ξερω απο αποψη Περιβαλλοντικων Ορων και Αδειας χρησης υγρων αποβλήτων τι θα απαιτηθεί (διαβασα λιγο για διαδικασιες διαχωρισμου/επεξεργασιας αιματος κ.α. αποβλήτων και καπου χάθηκα....)  :confused:

 

Γενικα απο αδειοδοτησεις εχω μια σχετικη εμπειρια αλλα τετοιου ειδους (σφαγεια) δεν μου εχει τυχει και δεν ξερω αν μπορω να ανταπεξελθω αφου ειμαι Μηχανολογος και οχι Χημικος Μηχανικος...

 

Θα ρωτησω στην Δνσης Κτηνιατρικης αλλα θελώ να ειμαι σχετικα πληροφορημένος πριν παω....Παρακαλώ για τα φωτα σας  :idea:

Edited by LeftLane
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.