Faethon11 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2013 Μα τι λες τώρα? υπάρχουν συστήματα για debris protection όσο για τα μέτρα προστασίας η ελάχιστη απόσταση είναι για ηλεκτρο -μαγνητικές πηγές Πινακας 6.1 εδω για κόσμο ανάλογα με το βάρος των εκρηκτικών 2 βασικά εδω και εδω Τα οποία συστηματα είναι οικονομικότερα από τα σφυριά;
kan62 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2013 Με μια ΚΥΑ (μου διαφεύγει τώρα) οφείλουμε να έχουμε. Πλέον όλα τα προϊόντα εκσκαφών, κατεδαφίσεων οφείλουν να αποτίθενται σε σταθμούς ανακύκλωσης/εναπόθεσης/εναλλακτικής διαχείρισης. Φυσικά αν δε μπορούν να μείνουν-ενσωματωθούν-χρησιμοποιηθούν στο έργο. Τα ανέβασα στα downloads ... για να υπάρχουν ... θα φανούν σε λίγο ...
Ροδοπουλος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2013 Τα οποία συστηματα είναι οικονομικότερα από τα σφυριά; Δεν υπάρχει η παράμετρος κόστος σε σχέση με την ασφάλεια και τους κανονισμούς.
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2013 Πιο χείριστη ανατίναξη δεν έχω δει στην ζωή μου. Τα κομμάτια που έμειναν είναι τεράστια και η απομακρυνσή τους χρονοβόρα και ακριβή.
tasanto Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2013 βιντεακι με συμβατικο τροπο αλλα με πιο μικρα ανοιγματα http://www.youtube.com/watch?v=8MAJxtSepMs 3
tasanto Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2013 και μια με εκρηκτικα στην Ολυμπια οδο,σαφως πιο αναλυτικο το βιντεο (αργη κινηση και πολλες γωνιες)
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα