gsaraf Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2018 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2018 Καλημέρα σας. Δεν μπορώ να αναδιατάξω μόνιμα τα σενάρια στη σελίδα των αποτελεσμάτων. Μόλις κάνω αποθήκευση, η διάταξη των σεναρίων επανέρχεται στην αρχική, με βάση δημιουργίας των αντιγράφων κτιρίου. Το έχει αντιμετωπίσει κάποιος;
Skrats Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2021 Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2021 (edited) Έχω ολοκληρώσει την καταχώρηση των στοιχείων και υπάρχει ένα σενάριο χωρίς να έχω αλλάξει κάτι. Τι έχει συμβεί; Πως διορθώνεται; Εντωμεταξύ δεν εμφανίζεται και το κουτάκι της επιλογής γαι την θερομόνωση των κατακόρυφων δομικών στοιχείων.... Μπορεί κάποιος συνάδελφος να βοηθήσει; Edited Μάιος 18 , 2021 by Skrats
Sw0rdf1sh Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2021 Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2021 Συνάδελφε δεν υπάρχει τέτοια επιλογή στο ΤΕΕ-ΚΕΝΑΚ έκδοση 1.31. Δες την έκδοση που χρησιμοποιείς. 1
Skrats Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2021 Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2021 (edited) Αυτή την έκδοση χρησιμοποιώ. Το διάβασα σε ένα βοηθητικό βιβλίο καθώς και στην "Βοήθεια" του προγράμματος υπάρχει σαν εικόνα-μάλλον δεν θα άλλαξαν τις συγκεκριμένες σελίδες. Πως δημιουργούμε σενάριο για μόνωση; Πρέπει να αλλάξουμε τα U? Edited Μάιος 18 , 2021 by Skrats
Sw0rdf1sh Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2021 Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2021 Ναι. Ότι περιλαμβάνει η πρόταση σου αλλάζει στο σενάριο.
Skrats Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2021 Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2021 Αρκεί να υπάρχει μόνο ένα σενάριο για να ανέβει το πιστοποιητικό, έτσι;
Sw0rdf1sh Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2021 Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2021 Προσωπικά εφόσον μου δίνεται δυνατότητα για 3 προτάσεις κάνω 3, εφόσον υπάρχουν 3. Εννοω αν με την 1η φτάνω πχ Α μπορεί και να το άφηνα. Δες το υλικό σεμιναρίων του ΤΕΕ για το τι προτασεις μπορεις να κάνεις. Είναι διαθέσιμα στη σελίδα του ΤΕΕ ως ΔΕ.. ή ΔΚ.. 1
Skrats Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2021 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2021 Καλημέρα! Πλέον με τις προτεινόμενες παρεμβάσεις ο στόχος είναι η κατηγορία Β+ ?
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα