zerocool Δημοσιεύτηκε September 28, 2013 at 08:19 μμ Δημοσιεύτηκε September 28, 2013 at 08:19 μμ Γνωρίζει κανείς τι γίνεται αν δεν καταθέσεις ΑΠΔ και πληρώσεις τα ένσημα του ΙΚΑ υπέρ αγνώστων? Έχεις κάποια επιβάρυνση και αν ναι πόση?
zerocool Δημοσιεύτηκε September 29, 2013 at 08:38 πμ Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε September 29, 2013 at 08:38 πμ Γνωρίζει κανείς τι γίνεται αν δεν καταθέσεις ΑΠΔ και πληρώσεις τα ένσημα του ΙΚΑ υπέρ αγνώστων? Έχεις κάποια επιβάρυνση και αν ναι πόση? Κάποιος Μηχανικός που να γνωρίζει?
giannist Δημοσιεύτηκε September 29, 2013 at 08:53 πμ Δημοσιεύτηκε September 29, 2013 at 08:53 πμ θα πείς οτι οι εργασίες έγιναν το προηγούμενο μήνα, για να μην πληρώσεις προσαυξήσεις. θα δηλώσεις ότι τις έκανες μόνος σου και θα βάλεις τα ένσημα υπέρ αγνώστων αυτα υπολογίζονται με το μέσο ημερομίσθιο. Τωρα με το παλιο ημερομίσθιο η με τα καινούργια μειωμένα , αυτό δε το γνωρ'ιζω.
zerocool Δημοσιεύτηκε September 29, 2013 at 11:42 πμ Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε September 29, 2013 at 11:42 πμ θα πείς οτι οι εργασίες έγιναν το προηγούμενο μήνα, για να μην πληρώσεις προσαυξήσεις. θα δηλώσεις ότι τις έκανες μόνος σου και θα βάλεις τα ένσημα υπέρ αγνώστων αυτα υπολογίζονται με το μέσο ημερομίσθιο. Τωρα με το παλιο ημερομίσθιο η με τα καινούργια μειωμένα , αυτό δε το γνωρ'ιζω. giannist σε ευχαριστώ πολύ!
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα