alan88 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 Σπουδάζω Μηχανολόγος Μηχανικός στον ενεργειακό τομέα .Σε αυτο το έτος πρέπει να επιλέξω ένα συγκεκριμένο αριθμό μαθημάτων για να ακολουθήσω κάποια εξειδίκευση-κατεύθυνση , συγκεκριμένα 11 μαθήματα. Εχω επιλέξει τα 10 μαθήματα. Ποιο απο τα μαθήματα Στροβιλομηχανές ή Μηχανές Εσωτερικής Καυσης προτείνεται? Αυτα τα δυο μαθήματα αυτά δεν επειρεάζουν την επιλογή εξειδίκευση-κατεύθυνση.
parth Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 (edited) σε ποια πολη εισαι? εμας στο ΕΜΠ ηταν και τα δυο προαπαιτουμενα. Οι ΜΕΚ ειναι πιο ενδιαφερουσες (κατα τη γνώμη μου παντα), ενω οι στροβιλομηχανές ειδικά το ΙΙ ήταν πολύ δύσκολα . Μου θύμισες τώρα στις στροβιλομηχανές κάτι πίνακες στο αμφιθέατρο γεμάτους div/rot/grad και εμεις απο κατω να εχουμε χασει την μπαλα... Edited Οκτώβριος 1 , 2013 by parth
alan88 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 Θεσσαλονικη, ΑΠΘ.Τα μαθήματα αυτα είναι υποχρεωτικά, όμως υπάρχουν 6 υποχρεωτικά μαθήματα και πρέπει να επιλέξω 5 υποχρεωτικα με βάση τον οδηγό σπουδών. Ευχαριστω για την απάντηση.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα