ssouanis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 οκ, αν το ξεμπάζωμα είναι το γνωστό εσωτερικό ξεμπάζωμα, τότε ναι. Αν είναι όμως του περιβάλλοντος χώρου, πληρώνεις αυτό και τέλος. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jja Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 οκ από μένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexdam Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 οκ, αν το ξεμπάζωμα είναι το γνωστό εσωτερικό ξεμπάζωμα, τότε ναι. Αν είναι όμως του περιβάλλοντος χώρου, πληρώνεις αυτό και τέλος. Όταν προφανώς εξακολουθεί και είναι αποθήκη και στη σωστή στάθμη θεμελίωσης φυσικά. Σωστά? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thodoris4 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 Αυτό με το ντόμινο το λέει κάπου συγκερκιμένα; Βγήκε έστω σε ε/α; Δε το έχω πρόχειρο κάπου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssouanis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 όχι δεν διατυπώθηκε κάπου. Γνώμη μου είναι ότι προκύπτει από το πνεύμα του νόμου και από την λογική. Link to comment Share on other sites More sharing options...
joanlioliou Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 exei dikio o alexdam τμημα υπογειου ηταν μπαζωμενο στην άδεια και κατασκευαστηκε ολοκληρο πια. θα ειμαι καλυμμένη όμως με μειωτικό ή θα μου δημιουργήσουν θέμα με το 1.20 !? θα βγει άδεια για προσθήκη κατ' επέκταση και θα ελεγχθεί και η τακτοποίηση και ο συγκεκριμένος υπάλληλος της πολεοδομίας είναι ιδιαίτερα "αυστηρός" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thodoris4 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 (edited) @ ssouanis Εντάξει, αν και εφόσον δε μετράει στη δόμηση ως αυθαιρεσία αν το έχεις βοηθητικό χώρο, ποιος ο λόγος να δηλώσεις ξεμπάζωμα; Ενα μπάζωμα σε ενδεχόμενη αυτοψία και τέλος. :mrgreen: :mrgreen: Αλλά σε αυτοψία θα πεις ότι δε μετράει στη δόμηση, αν και είναι θεωρητικά ισόγειο, επειδή πλήρωσα το ξεμπάζωμα; Edited Οκτώβριος 10 , 2013 by Thodoris4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jja Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 Και αν δημιουργεί και ΥΔ άνω του 40% τι κατηγορία το βάζεις; Δεν θα ήθελα να μου τύχει τέτοια περίπτωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thodoris4 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 exei dikio o alexdam τμημα υπογειου ηταν μπαζωμενο στην άδεια και κατασκευαστηκε ολοκληρο πια. θα ειμαι καλυμμένη όμως με μειωτικό ή θα μου δημιουργήσουν θέμα με το 1.20 !? θα βγει άδεια για προσθήκη κατ' επέκταση και θα ελεγχθεί και η τακτοποίηση και ο συγκεκριμένος υπάλληλος της πολεοδομίας είναι ιδιαίτερα "αυστηρός" Μειοτικό δε βάζεις γιατί κατά ΝΟΚ και προς το παρών με το Νόμο, δεν θεωρείται υπόγειο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexdam Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 Μειοτικό δε βάζεις γιατί κατά ΝΟΚ και προς το παρών με το Νόμο, δεν θεωρείται υπόγειο. Ξέρω ότι έχει συζητηθεί και άλλες φορές αλλά αυτό πως προκύπτει? Γιατί δεν μας καλύπτει η διευκρίνηση στο άρθρο 1 της εγκυκλίου 3? Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα