Ροδοπουλος Δημοσιεύτηκε October 6, 2013 at 04:35 μμ Δημοσιεύτηκε October 6, 2013 at 04:35 μμ Το χάραγμα με τις ρητινούχες κόλλες δεν είναι υποχρεωτικό. Εφόσον συμβαίνει σε πολλά διαμερίσματα το θέμα δεν είναι πλέον διαρροής. Μπορεί να βάλεις μια φωτό απο το πλακάκι ανάποδα να δούμε την αστοχία? ιδανικά υψηλής ανάλυσης μήπως και δούμε διάδοση ρωγμών.
Vaio Δημοσιεύτηκε October 6, 2013 at 09:21 μμ Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε October 6, 2013 at 09:21 μμ Δεν εχω μπει ακόμα στην διαδικασία να βγάλω κάποιο απο τα πλακάκια που εχει βγάλει ζημιά διότι είμαι έν αναμονή πολιτικού μηχανικού για εκτίμηση της κατάστασης και δεν ξέρω αν μου επιτρέπεται.
Athan Δημοσιεύτηκε October 7, 2013 at 05:30 πμ Δημοσιεύτηκε October 7, 2013 at 05:30 πμ Να τολμήσω να υποθέσω βέλος πλακών λόγω μικρού πάχους; Εξηγεί την αποκόλληση των πλακιδίων μετά την επιβολή φορτίων (εμφάνιση σε κάθε δοιαμέρισμα λίγο μετά τη κατοίκησή του) Αλλά σε μια φωτο είδα ανασήκωμα κοντά στη (φαινόμενη) στήριξη - οπότε πάλι ίσως όχι...
dimitrispsi Δημοσιεύτηκε October 7, 2013 at 05:54 πμ Δημοσιεύτηκε October 7, 2013 at 05:54 πμ Να τολμήσω να υποθέσω βέλος πλακών λόγω μικρού πάχους; Να τολμήσεις, γιατί κι εμένα μου πέρασε από το μυαλό...
tsak1 Δημοσιεύτηκε October 7, 2013 at 06:29 πμ Δημοσιεύτηκε October 7, 2013 at 06:29 πμ Τέτοιου είδους ανασήκωμα λόγω διαστολών έχω δει ακριβώς στην πορεία των σωληνώσεων του καλοριφέρ και μάλιστα μετά από δέκα χρόνια λειτουργίας της οικοδομής. Αφού όμως οι αποκολλήσεις έγιναν καλοκαίρι, τείνω να πιστέψω ότι το πιθανότερο είναι αυτό που λένε οι συνάδελφοι παραπάνω (παραμόρφωση της πλάκας). Μια έρευνα στην οροφή του από κάτω ορόφου ίσως δείξει κάτι.
Vaio Δημοσιεύτηκε October 7, 2013 at 12:46 μμ Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε October 7, 2013 at 12:46 μμ Κάτω απο το διαμέρισμά μου βρίσκεται η πυλωτή,δεν υπάρχει κάποιο άλλο διαμέρισμα. Παρόλα αυτά επειδή πέρασε κ απο το δικό μου μυαλό όταν παρουσιάστηκε το πρόβλημα κ στο δεύτερο υπνοδωμάτιο κ μάλιστα στο ίδιο σημείο με το πρώτο θορυβήθηκα κ έριξα μια ματια. Σε έναν έλεγχο που έκανα λοιπόν, με το δικό μου μάτι ,δεν παρατήρησα κάποιο πρόβλημα( σκάσιμο,διαρροή,υγρασία κ.α ). Μήπως κάποιος ειδικός θα μπορούσε να δει κάτι που εγώ δεν μπορω να παρατηρήσω;
Ροδοπουλος Δημοσιεύτηκε October 7, 2013 at 01:37 μμ Δημοσιεύτηκε October 7, 2013 at 01:37 μμ Ενα πλακάκι απο πίσω σε φωτό και να κοιτάξεις στην πλάκα της πυλωτής για ρωγμές. Θα πρέπει να πλησιάσεις πολύ κοντά για να τις δεις.
dimitrispsi Δημοσιεύτηκε October 8, 2013 at 08:38 πμ Δημοσιεύτηκε October 8, 2013 at 08:38 πμ Αν η πλάκα έχει κάνει "κοιλιά", μην περιμένεις να το καταλάβεις με το μάτι. Επίσης οι ρωγμές που ψάχνεις δεν φαίνονται με το μάτι, θα πρέπει να πάρεις σκάλα και να ψάξεις από κοντά. Και πάλι όμως, μπορεί να δεις κάτι που είναι "φυσιολογικό" και να νομίζεις ότι είναι "ύποπτο" ή το ανάποδο. Ένας καλός μηχανικός είναι απαραίτητος!
Athan Δημοσιεύτηκε October 8, 2013 at 01:31 μμ Δημοσιεύτηκε October 8, 2013 at 01:31 μμ Αν η πλάκα έχει κάνει "κοιλιά", μην περιμένεις να το καταλάβεις με το μάτι. Ειδικά αν έχει και θερμομόνωση από κάτω!
Vaio Δημοσιεύτηκε October 8, 2013 at 04:18 μμ Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε October 8, 2013 at 04:18 μμ Μόλις ξεκόλλησα ένα και το έβγαλα φωτο ανάποδα.....παρ οτι άσχετος με το θέμα τοποθέτησης πλακιδίων διακρίνω πως ο ευσυνείδητος και αξιοπρεπεστατος κατασκευαστής μάλλον δεν έβαλε καθόλου κολα η ελάχιστη.βλεπω μόνο τσιμέντο....ειναι έτσι απο την εικόνα η κάνω λάθος....????
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα