mixanikos21 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2013 καλησπερα σε ολους ειμαι στο τριετες πτυχιο των πολιτικων μηχανικων στην ιταλια μου λειπει ενα μαθημα και θα ηθελα να ρωτησω το εξης : παιρνοντας το τριετες στην ιταλια θα μπορουσα να ερθω ελλαδα σαν μεταγραφη για να κανω τα 2 τελευταια χρονια? ή χωρις να παρω το τελευταιο μαθημα γινεται μεταγραφη στην ελλαδα? θα μπορουσε να μου πεις καποιος παρακαλω που μπορω να απευθυνθω γι αυτα τα θεματα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmpampiss Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2013 Μετεγγραφές από Πανεπιστήμια του εξωτερικού σε ελληνικά Πανεπιστήμια δε γίνονται σε καμία περίπτωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lym Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2013 Μην το λες αυτο. Στην ελλάδα είμαστε. Όλα γίνονται. Εγ'ω ξέρω καμπόσες περιπτώσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefe Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2013 Αποσο ξερω εδω και 11-12 χρονια εχει καταργηθει ο νομος σχετικα με τις μεταγραφες απο εξωτερικο-> εσωτερικο και πλεον δεν γινονται υπο καμια προυποθεση κλπ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bill22 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2013 Υπαρχουν περιπτωσεις υγειας που δικαιολογουν αυτην την τρελη διαδικασια. Ξερω περιπτωση αλλα ειχε δοντι ισχυρο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kapnicious Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2013 (edited) ΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑ γίνονται Αλλά όχι για όλους Για λίγους Φίλε mixanikos21 κάτσε Ιταλία. Κάνε και ένα καλό μεταπτυχιακό. Βρες και μία δουλειά να φας ψωμάκι. Βρες και μια Ιταλίδα Δεν είναι εποχές για Ελλάδα τώρα Σε καμιά 10 ετία να τελειώσει το ΠΕΙΡΑΜΑ και μετά βλέπουμε Edited Οκτώβριος 7 , 2013 by kapnicious 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixanikos21 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2013 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2013 λιγο που το εψαξα το θεμα ειναι παρα πολυ δυσκολο εως απιθανο να ερθει καποιος οποτε δεν αξιζει καν..παντως ας ευχαριστω για τις απαντησεις ..kapnicius εαν βρω καμια ιταλιδα καλη εννοειται πως θα κατσω ιταλια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα