ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 Γιατί να σου επανυπολογίσει το πρόστιμο του πρώτου ΦΚ, αφού λες ότι, δεν αλλάζει....
jja Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 Απλά ρωτάω, για να είμαι σίγουρος. Ποτέ δεν ξέρεις.
Χερουβείμ με την αλλαξιά Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 Ομως αλλάζουν τα τμ της δήλωσης, οπότε πιστεύω πως θα επανυπολογιστεί όλο το πρόστιμο
jja Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 Έχω φύγει από τα πιστεύω, νομίζω κτλ. Αν κάποιος το έχει δοκιμάσει ας μας πει.
Χερουβείμ με την αλλαξιά Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 (edited) Υπάρχει κανείς;Πάντως από το ΤΕΕ είπαν ότι το σύστημα έτσι κι αλλιώς ξαναυπολογίζει το πρόστιμο, απλώς δεν οφείλεται, αν δεν αλλάζουν οι επιφάνειες .Βέβαια πρέπει να το προχωρήσει κάποιος που πραγματικά βιάζεται η κάποιος γενναίος, για να προκύψει ...Αλλη πληροφόρηση εκ του υπουργείου λέει ότι θα βγει οδηγία (πότε ?) για το μειωτικό συντελεστή στις υπο μεταφορά δηλώσεις. Edited Οκτώβριος 10 , 2013 by Χερουβείμ με την αλλαξιά 1
stvxri Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 λοιπον σε μια δηλωση που την εχω μεταφερει δοκιμασα αυτο που λετε. εχω ενα φυλλο καταγραφης αρχικα. εαν αλλαξω πχ χρηση απο κυρια και μοναδικη σε βιομηχανια δεν αυξανεται το προστιμο. οταν ομως βαζω αλλο ενα φυλλο καταγραφης τοτε υπολογιζεται το προστιμο και για το πρωτο φυλλο καταγραφεις με τη χρηση βιομηχανια και ετσι αυξανεται και στο πρωτο φυλλο καταγραφης.
jja Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 ...Αλλη πληροφόρηση εκ του υπουργείου λέει ότι θα βγει οδηγία (πότε ?) για το μειωτικό συντελεστή στις υπο μεταφορά δηλώσεις. Τι είναι αυτό τώρα!!!! Είναι έγκυρο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
jja Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 (edited) λοιπον σε μια δηλωση που την εχω μεταφερει δοκιμασα αυτο που λετε. εχω ενα φυλλο καταγραφης αρχικα. εαν αλλαξω πχ χρηση απο κυρια και μοναδικη σε βιομηχανια δεν αυξανεται το προστιμο. οταν ομως βαζω αλλο ενα φυλλο καταγραφης τοτε υπολογιζεται το προστιμο και για το πρωτο φυλλο καταγραφεις με τη χρηση βιομηχανια και ετσι αυξανεται και στο πρωτο φυλλο καταγραφης. Την κάτσαμε κανονικότατα. Σε αυτήν την περίπτωση οι περισσότερες δηλώσεις πρέπει να πληρώσουν. Άνθρακας ο θυσαυρός. Edited Οκτώβριος 10 , 2013 by jja
Χερουβείμ με την αλλαξιά Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 Η πηγή είναι οκ . Αν θα προκύψει όμως και πότε ....
stvxri Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 μπορει να ειναι σε 1 μηνα . ανετα. ποσο να περιμενουμε και εμεις.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα