ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2013 α χα που να είναι το ΤΕΕ ... κι Εγω το ψάχνω ... Δεν παίζεσαι!!!!! Μπράβο για το χιούμορ σου!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
architect_duth Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2013 Κατά την γνώμη μου 3 επιλογές. 1) Το κάνεις γαργάρα και δεν το δηλώνεις (εφόσον δεν είναι καραμπινάτο πχ να φαίνεται σε όλες τις φώτο κτλ) αλλά ξεκαθαρίζεις ότι δεν πρόκειται να του δώσεις , η γενικά να πάρει βεβαίωση ποτέ όσο υπάρχει αυτή η αυθαιρεσία. 2) Δεν την εντάσεις στον Ν.4178 εφόσον είναι μετά το 2011 αλλά την δείχνεις κανονικά στα σχέδια αναγράφοντας αυθαίρετη κατασκευή μετά την 28/7/11 . (αυτό είχαν πει στο σεμινάριο) 3) Την προσθέτεις κανονικά στα υπό τακτοποίηση εφόσον δεν μπορεί να αποδειχθεί από την αεροφωτογραφία ότι έγινε μετά (πχ να έκλεισε ενα κιόσκι και να το έκανε σπίτι κλπ,να έφτιαξε ενα πατάρι) Στην περίπτωσή μου φαίνεται και είναι καραμπινάτο. Είναι περίπτωση εξ' αδιαιρέτου, όπου συμφώνησαν και δήλωσαν μαζί (ήταν λίγοι) τις αυθαιρεσίες τους με μία δήλωση, ώστε να μην πληρώνουν παράβολα κλπ. Τώρα (πριν κανένα χρόνο) ο ένας από αυτούς πήγε και μου σήκωσε 2 μεταλλικά στέγαστρα αρκετά μεγάλα για το τροχόσπιτό του και τη δουλειά του. Το πρόβλημα είναι ότι ο άλλος που είχε χτίσει, δεν έχει κάνει τίποτα ο άνθρωπος! Για το 2 που λες... Όταν μεταπηδάμε μία δήλωση στον 4178, δεν πρέπει αυτά που δηλώνουμε να πληρούν τις προϋποθέσεις του 4178? Δεν θα πρέπει να γίνει νέα αυτοψία, τουλάχιστον να δούμε ότι δεν έχει ουσιαστικά αλλάξει τίποτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
martha1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2013 Εστειλε καποιος μειλ για τις αποθηκες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2013 (edited) Δεν θα πρέπει να γίνει νέα αυτοψία, τουλάχιστον να δούμε ότι δεν έχει ουσιαστικά αλλάξει τίποτα? Mε βάσει τη γνωμοδότηση του καλαφάτη όλα γίνονται αυτόματα!!!!!! Αυτόματα φτιάχνονται τα στέγαστρα, οι φούρνοι, τα bbq, ακόμα και ολόκληροι όροφοι!!! Αυτόματα μεταφέρονται οι δηλώσεις, αυτόματα πληρώνεται το ανταποδοτικό τέλος, αυτόματα εξοφλούνται τα πρόστιμα, αυτόματα μαζεύονται τα χρήματα, αυτόματα δίνονται στους δανειστές της χώρας, αυτόματα αυτοκτονούν άνθρωποι κ.λπ. Όλα γίνονται αυτόματα!!!!! Από τον πολύ αυτοματισμό χορταίνω, ξεκουράζομαι, περνάνε χρήματα αυτόματα μπροστά μου αλλά ....στην τσέπη μου δεν μπαίνει φράγκο!!!! Αυτόματα αδειάζει..... Edited Οκτώβριος 22 , 2013 by ΙΑΣΟΝΑΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
martha1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2013 κι εμενα τα ιδια ΙΑΣΟΝΑ!παω για lexotanil... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2013 Μπα έπαθα ...ανοσία πιά!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
statical Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2013 (edited) Γεια σας συνάδελφοι, γνωρίζει κάποιος τι συμβαίνει με τις περιπτώσεις δηλώσεων 'μη οριστικής υπαγωγής' που μεταφέρθηκαν στον Ν.4178 και το 'νέο' πρόστιμο βγαίνει κατά πολύ μικρότερο από τον Ν.4014; Είναι προ του 1975 και με τον Ν.4014 πήγαινε με προ του 1983 χωρίς οικοδομική άδεια και εκτός σχεδίου. Μιλάμε για μεγάλη διαφορά στο πρόστιμο... Προβλέπεται από τον Ν.4178 ή τη διευκρινιστική εγκύκλιο επιστροφή χρημάτων!!! Ευχαριστώ για τον χρόνο σας Συμπληρώστε την ειδικότητά σας στο προφίλ σας. yian Edited Οκτώβριος 22 , 2013 by yian Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2013 (edited) Τυχερούλη!!!!! Ναι λένε ότι, ίσως επιστραφούν...... (σε κάποιες περιπτώσεις). Ποιές όμως δεν λένε ακόμα..... Edited Οκτώβριος 22 , 2013 by ΙΑΣΟΝΑΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
architect_duth Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2013 Αυτό το αυτόματα του Καλαφάτη μου θυμίζει ένα άρθρο που διάβασα χθες για 3d εκτυπωτή που εκτύπωσε κατοικίες για μελλοντική αποικία στο φεγγάρι. Από το γραφείο του Foster παρακαλώ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2013 (edited) Εγώ πάντως σκοπεύω να φτιάξω μια ...αυθαίρετη εκεί και να τη νομιμοποιήσω ύστερα από 333 χρόνια11111 Edited Οκτώβριος 22 , 2013 by ΙΑΣΟΝΑΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα