npanagio Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2013 Τώρα με μπέρδεψες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yian Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2013 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2013 Η ημερομηνία αυτοψίας είναι η ημερομηνία που έγινε....η αυτοψία! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2013 Και που κάθε "σοβαρός" μηχανικός, την ημερομηνία αυτή για τη δουλειά που έκανε "πληρώθηκε" κάποια αμοιβή (έστω και συμπεριλαμβανόμενη εντός της συνολικής αμοιβής της δήλωσης)!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
χαιδω Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2013 Δεν θέλω να δώσω βεβαίωση, δεν άλλαξα την ημερομηνία που έκανα αυτοψία, απλώς το ερώτημα μου είναι αν είμαι υποχρεωμένη να ξανακάνω αυτοψία επειδή μπήκα υποχρεωτικά στο νέο νόμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2013 Αν αφήσεις την παλιά ημερομηνία αυτοψίας τότε όχι. Αν την αλλάξεις και βάλεις πρόσφατη τότε ναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
npanagio Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2013 Τώρα ξεμπερδεύτηκε το θέμα. Ευχαριστώ για τη βοήθεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2013 Ακριβώς. Και εδώ είναι η απάντηση σε αυτούς που λένε "Τι, να ζητήσω και χρήματα για την μεταφορά;" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Largy Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2013 για να δωσεις βεβαιωση πρεπει να κανεις αυτοψια, σε οποιοδηποτε νομο κ αν εισαι, ειτε μεταπηδησεις ειτε οχι…(λεμε τωρα) και φυσικα να πληρωθεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtho Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2013 Συναδελφοι οποιος γνωριζει ας μου διευκρινισει τι εννοει το πατακατω αποσπασμα απο τα θεματα διαχειρισης δηλωσεων του ΤΕΕ "Δεν μεταφέρονται: Αρχικές δηλώσεις του Ν.4014/11 με ανεξόφλητο παράβολο Δηλώσεις σε επεξεργασία Βεβαιώσεις μεταβίβασης" Δηλαδη σε οσες δηλωσεις εχει εκδοθει βεβαιωση η οποια εχει χρησιμοποιηθει σε καποια μεταβιβαση δεν μεταφερεται; Καταλαβαινω σωστα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolaras Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2013 Για τις "βεβαιώσεις μεταβίβασης" εννοεί ότι δεν μεταφέρονται αυτά που αφορούν μόνο βεβαιώσεις, χωρίς τακτοποίηση. Εκεί τι να μεταφέρεις ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα