mark petrop Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2013 Οσον αφορά τις δηλωσεις 4014 σε ολοκληρωμένη υπαγωγή και με όλα τα αρχεια σταλμένα σε περίπτωση που δεν θέλει ο ιδιοκτήτης μεταφορά στον 4178 θα μπορεί να πάρει βεβαιωση μετα την λήξη της διορίας του 4178? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Georgiou Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2013 -Ο Νόμος που λέει αυτό αλλά και η εγκύκλιος που λέει το άλλο και ξέρετε και το ΤΕΕ που βασιζόμενο στη ΥΑ έκλεισε το σύστημά του αλλά απ'την άλλη...κλπ...κλπ....και πρέπει να πληρώσετε και κάτι τις στο ΤΕΕ. Άντε μετά να ζητήσεις και αμοιβή για τη μεταφορά.... Και αν μετά από όλα αυτά σου πει ο πελάτης: "κάναμε ένα συμφωνητικό και εγώ ήμουν εντάξει με τις δικές μου υποχρεώσεις, κόψε το λαιμό σου να είσαι κι εσύ!", τι κάνουμε; -Μεταφέρουμε τη δήλωση χωρίς ΥΔ και του στέλνουμε το τέλος του ΤΕΕ και αν θέλει το πληρώνει...; -Παραιτούμαστε από το έργο; κι αν ναι πώς; -Πληρώνουμε εμείς το ΤΕΕ προκειμένου να δεχτεί τη μεταφορά; -Δεν κάνουμε τίποτα και περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει; Απλά διάβασέ του ένα οποιοδήποτε σχετικό θέμα από το michanikos.gr και θα πειστεί αμέσως για το μπάχαλο που αντιμετωπίζουμε!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2013 (edited) ΠΡΟΣΟΧΗ! Ισχύει πως για την μεταφορά από 4014 σε 4178 απαιτείται ΝΕΑ αυτοψία??? Το διάβασες καπου αυτό; Επίσης το "απαιτούμενα" μήπως σημαίνει μόνο της πληρότητας; Edited Νοέμβριος 30 , 2013 by Faethon11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brasco Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2013 Μου το επισήμανε συνάδελφος. Μάλιστα μου είπε πως καλό είναι να ενημερώνουμε και την τ. έκθεση σχετικά με την δεύτερη αυτοψία. Όταν τον ρώτησα σχετικά με το τι χρεώνει για την μεταφορά μου είπε 60% της αρχικής αμοιβής για τον 4014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantsel Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2013 μπαχαλειον η ελλας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssouanis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2013 Κανένα νεώτερο με την αναμενόμενη εγκύκλιο ? Θα βγει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2013 δλδ εννοείς οτι τελειωσε η..."περιοδεια"???? :-) τις καλημερες μου και καλό μήνα σε όλους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssouanis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2013 Τα ταξιδάκια αρέσουν σε όλους... Ποτέ δεν ξέρεις. Εγώ λέω ότι ΘΑ βγει. Και μάλλον από την επόμενη θα ετοιμασθεί η νέα (κακία). Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2013 αν η εγκυκλιος ειναι σαν τις απαντησεις που εδιναν... το βεβαιο ειναι οτι απο την επομενη της δημοσιευσης της βού θα χρειαστει και η γού...και η δού... [εκτος αν τους προλαβει το ΣτΕ....] Link to comment Share on other sites More sharing options...
architect_duth Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2013 Μου το επισήμανε συνάδελφος. Μάλιστα μου είπε πως καλό είναι να ενημερώνουμε και την τ. έκθεση σχετικά με την δεύτερη αυτοψία. Όταν τον ρώτησα σχετικά με το τι χρεώνει για την μεταφορά μου είπε 60% της αρχικής αμοιβής για τον 4014 Σε κάποιες περιπτώσεις δεν γίνεται να ξανακάνεις ΣΩΣΤΗ αυτοψία, διότι ο Μ@Λ@Κ@Σ ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ο ιδιοκτήτης, πήγε και έκανε κι άλλα αυθαίρετα. Εσύ ενώ τα είχες βάλει όλα και έχεις κ τα σχέδια, επειδή αυτός ήταν με δόσεις, τώρα πρέπει να τον βάλεις στον 4178. Ε, τον βάζεις με όλα τα παλιά και εννοείται πως για ημερομηνία αυτοψίας αφήνεις την παλιά!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα