Popular Post Makiaveli Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2013 Popular Post Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2013 Πάντως, την ποσότητα αδρεναλίνης που εκκρίνεται τη στιγμή που πατάμε το κωλόκουμπο της μεταφοράς δήλωσης από 4014 στον 4178, δεν την έχουν νιώσει ούτε χειριστές εκτόξευσης πυραύλων της NASA.Ααα ρε μάνα, δεν έβγαλες μηχανικό, έβγαλες αστροναύτη! 11
Brasco Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2013 (edited) Αυτό που δείχνεις είναι στα βασικά στοιχεία τα οποία δεν ενημερώνονται αυτόματα. Πάτα υποβολή και στην προεπισκόπηση που θα σου βγάλει θα δεις τα νέα ενημερωμένα ποσά. Μη φοβάσαι να πατήσεις υποβολή, αν δεν συμφωνείς με τα ποσά που θα σου βγάλει μπορείς να πατήσεις ακύρωση. Τελικά πάτησα υποβολή και την πάτησα!!! Εκεί που το υπόλοιπο ποσό προς πληρωμή ήταν 0,00 τώρα έγινε 1.449 ευρώ!!! Το πρόστιμο λοιπών παραβάσεων παραμένει 1.500 ευρώ ενώ έχω 1 λοιπή παράβαση Edited Δεκέμβριος 23 , 2013 by Brasco
yian Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2013 Το σύστημα προσθέτει λοιπές παραβάσεις στα φύλλα καταγραφής κατά τη μεταφορά στον 4178. Κάνε ένα τσεκάρισμα έαν τα στοιχεία στα Φ.Κ. είναι όπως πρέπει..
Brasco Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2013 Κάτι άλλο θα πρέπει να συμβαίνει. Έλεγξα τα φύλλα καταγραφής και έχω μόνο μία καρτέλα με 1 λοιπή πολ/κή παράβαση. Το χειρότερο είναι πως μόλις δοκίμασα και σε μία ακόμα δήλωση 4014 με 2 λοιπές πολεοδομικές παραβάσεις να τις μειώσω σε μία παράβαση κατά την μεταφορά στον 4178 (κάνοντας εκ νέου υπολογισμούς σύμφωνα με το παράρτημα Β) και το πρόστιμο λοιπών πολεοδομικών παραβάσεων παραμένει στα 1.000 αντί να μειωθεί στα 500 ευρώ!
yian Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2013 (edited) Το σύνολο των λοιπών παραβάσεων στην αρχική σελίδα είναι σωστό? Μήπως είναι τσεκαρισμένη η διαφορετική διιαμερισμάτωση σε κάποιο ΦΚ? Τι παράβολο και μέρος προστίμου έχει εξοφληθεί με τον 4014? Edited Δεκέμβριος 23 , 2013 by yian
nik Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2013 Εάν έχει ΦΚ : 1) Με Κατηογρία 3 2) Με Κατηγορία 1 3) Με λοιπή παράβαση Έχεις κατ' ελάχιστο 1500 ευρώ πρόστιμο. Πρόσεχε στην διαμόρφωση των ΦΚ σου.
Megapad Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2013 Nα ρωτήσω συνάδελφοι. Εχω μια αίτηση του 4014 για άδεια νομιμοποιησης. Την άδεια νομιμοποίησης την έχω βγάλει αλλά δεν έιχα ανεβάσει τα δικαιολογητικά(στελεχος αδείας) στο σύστημα! Πρέπει να την μεταφέρω στο 4178????
stvxri Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2013 στειλε ενα μνμ στο ΤΕΕ μηπως και σε αφησουν και την ανεβασεις στην καρτελα του 4014 . αλλα λογικα θα σου πουν να την μεταφερεις. λογικα ομως το παραβολο μενει ιδιο και στον 4178 αρα δεν πληρωνεις κατι παραπανω. 1
cv01302 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2013 Παίδες, τελικά κάποιος που πληρώνει δόσεις με 4014, κατά την μεταφορά στον 4178, θα πρέπει να πληρώσει τις έξι πρώτες "νέες" δόσεις του 4178 μέχρι αρχές Φεβρουαρίου ή αυτό ισχύει μόνο για τις εξ' ολοκλήρου νέες υπαγωγές?
Megapad Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2013 στειλε ενα μνμ στο ΤΕΕ μηπως και σε αφησουν και την ανεβασεις στην καρτελα του 4014 . αλλα λογικα θα σου πουν να την μεταφερεις. λογικα ομως το παραβολο μενει ιδιο και στον 4178 αρα δεν πληρωνεις κατι παραπανω. Το ερώτημα συνάδελφε το θέτω γτ η ο.α. εκδόθηκε το 2011 με τους όρους δόμησης που ίσχυαν στην περιοχή κατά το 1990, ημερομηνία κατασκευής του αυαθαιρέτου. Σύμφωνα με το αρθρο 22 του ΓΟΚ 85 μπορούσες να το κάναεις. Με τον νέο νόμο πρέπει να εκδίδεις άδεια νομιμοποίησης με τους όρους δόμησης που ισχύουν ΤΩΡΑ στην περιοχή! Εγώ θα έχω κάποιο πρόβλημα? Επίσης γτ ανάφερεις το παράβολο??? Αλλάζει το παράβολο κατά την μεταφορά?? Νόμιζα πως μόνο το τέλος 15-25-40-60 &80 πρέπει να πληρώσεις? Επίσης μέχρι τις 6-2-13 είμαστε υποχρεωμένοι να μεταφέρουμε τις αιτήσεις και να ανεβάσουμε και τα σχέδια ή μονο την μεταφορά να έχουμε ολοκληρώσει?Κατά την μεταφορά θα πρέπει να ορίσουμε και τις κατηγορίες ή μπορούμε να το κάνουμε αυτό και μετά τις 6/02/13???
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα