frosw Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2014 Μετέφερα μια δήλωση από τον 4014 στον 4178 και ενώ στον παλιό νόμο είχα επιλέξει εφάπαξ τρόπο πληρωμής και είχα εξοφλήσει και το ποσό τώρα στον καινούργιο νόμο πήρε τρόπο πληρωμής με δόσεις και μου βγάζει υπόλοιπο προς πληρωμή...πως μπορώ να το διορθώσω?
m_chalm Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2014 Καλημέρα! Πάω να μεταφέρω δήλωση στην οποία είχα πέραν των αυθαιρεσιών 1 λοιπή παράβαση και Διαμερισμάτωση. Δεν αλλάζω τίποτα από πολεοδομικά μεγέθη. Την διαμερισμάτωση μου την πετάει αυτόματα σε ένα νέο ΦΚ μαζί με την 1 πολεοδομική παράβαση. Πάω να πατήσω κλικ για Υπαγωγή και μου λέει: - Η "Διαφορετική διαμερισμάτωση/Χωροθέτηση θέσεων Στάθμευσης" επιλέγεται μόνο αν αποτελεί την μοναδική παράβαση σε κτίρια με οικοδομική άδεια διαφορετικά δηλώνεται ως λοιπή παράβαση. Βάση αυτού αν πάω και την βάλω σαν 2η πολεοδομική παράβαση εκτιμάτε ότι θα πάω με πρόστιμο Ν4178 αν βγει μεγαλύτερο?
pantsel Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2014 (edited) δε μπορεις να δηλωσεις και τις 2 παραβασεις ως μια λοιπη πολεοδομικη παραβαση?ενα φυλλο καταγραφης δηλαδη με συνολικο προυπολογισμο κατω των 15.000.παντως αποτι καταλαβα εχεις κανει λαθος στη δηλωση του 4014.πως εβαλες ταυτοχρονα αλλες παραβασεις και διαμερισματωση? Edited Φεβρουάριος 4 , 2014 by pantsel
pantsel Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2014 Μετέφερα μια δήλωση από τον 4014 στον 4178 και ενώ στον παλιό νόμο είχα επιλέξει εφάπαξ τρόπο πληρωμής και είχα εξοφλήσει και το ποσό τώρα στον καινούργιο νόμο πήρε τρόπο πληρωμής με δόσεις και μου βγάζει υπόλοιπο προς πληρωμή...πως μπορώ να το διορθώσω? χωρις δηλαδη να αλλαξει το προστιμο κατα τη μεταφορα,σου βγαζει υπολοιπο πληρωμης?δεν μπορω να το καταλαβω
tzeno Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2014 Σε αναλογο προβλημα που ειχα, εκανα αιτηση στο ΤΕΕ να μου αλλαξει στην δηλωση του 4014 την διαμερισματωση σε 1 λοιπη παραβαση ετσι ωστε οταν γινει η συγκριση στον 4178 να μην μου αλλαξει το προστιμο
pantsel Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2014 tzeno,τι λες για το #1811?
tzeno Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2014 Μα προφανως αλλαξε τα δεδομενα των χωρων (ΚΧ ή ΒΧ) ή των τετραγωνικων ή των λοιπων παραβασεων. Κατι δεν μας λεει, οποτε δεν μπορουμε να βοηθησουμε παραπανω!
m_chalm Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2014 Σε αναλογο προβλημα που ειχα, εκανα αιτηση στο ΤΕΕ να μου αλλαξει στην δηλωση του 4014 την διαμερισματωση σε 1 λοιπη παραβαση ετσι ωστε οταν γινει η συγκριση στον 4178 να μην μου αλλαξει το προστιμο Και στο έκανε? Το προχώρησα σε Υπαγωγή βάζοντας ουσιαστικά 2 πολεοδομικές παραβάσεις - Το πρόστιμο δεν μεταβλήθηκε.
pantsel Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2014 Και στο έκανε? Το προχώρησα σε Υπαγωγή βάζοντας ουσιαστικά 2 πολεοδομικές παραβάσεις - Το πρόστιμο δεν μεταβλήθηκε. σωστα δεν μεταβληθηκε.το θεμα ειναι μηπως βαζοντας μια λοιπη παραβαση,γλυτωνες 500ευρω
aneida Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2014 Καλησπέρα. Αν μεταφέρω δηλώσεις που είναι σε οριστική υπαγωγή, θα μου βγάλει πάλι να πληρώσω το παράβολο υπέρ ΤΕΕ;
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα