mark petrop Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2014 Εχουμε κανα νεο για τα αρχεια που θα στειλουμε?
Sevasti Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2014 Δεν μου ανοίγει νέο παράθυρο.
pantsel Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2014 (edited) το υποψιαστηκα.οποτε θα σε οδηγησει υποχρεωτικα σε ολοκληρωμενη και μετα θα δεις το νεο δοσολογιο. οποτε στην τελικη,αφου δε σου δινεται δυνατοτητα προχωρα το στην ολοκληρωμενη και ζητα μετα μεσω email να γυρισεις σε προσωρινη. εγω αυτο θα εκανα.ας προτεινουν και οι αλλοι συναγωνιστες,πιθανο σεναριο Edited Φεβρουάριος 5 , 2014 by pantsel
pantsel Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2014 (edited) γιατι δε στελνεις ενα email στο τεε,sevasti? θα μου πεις ρε φιλε,νομιζεις οτι προλαβαινω μεχρι δευτερα να παρω απαντηση? στειλε γρηγορα mail ή αν μπορεις να περασεις απο εκει Edited Φεβρουάριος 5 , 2014 by pantsel
letom Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2014 Sevasti μήπως όταν έκανες τις αλλαγές στο ΦΚ δεν πάτησες αποθήκευση (ή πάτησες αλλά δεν πατήθηκε καλά και δεν έγινε αποθήκευση τέλος πάντων) οπότε μετά όταν πάτησες υποβολή το σύστημα κατάλαβε ότι όντως θες να πας σε ολοκληρωμένη υπαγωγή? 1
pantsel Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2014 Sevasti μήπως όταν έκανες τις αλλαγές στο ΦΚ δεν πάτησες αποθήκευση (ή πάτησες αλλά δεν πατήθηκε καλά και δεν έγινε αποθήκευση τέλος πάντων) οπότε μετά όταν πάτησες υποβολή το σύστημα κατάλαβε ότι όντως θες να πας σε ολοκληρωμένη υπαγωγή? +1 letom
patty Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2014 SOS έχω μια δήλωση 4014 με εξοφλημένο παράβολο και αρχική υποβολή. Και έχει 1.443,07Ε πρόστιμο αλλά δεν έχω βγάλει δόσεις διότι δεν την πήγα ποτέ σε προσωρινή υποβολή. Τώρα τι κάνω ακριβώς, την μεταφέρω και ο πελάτης μέχρι 10/2 πρέπει να πληρώσει 6 δόσεις?
ponireas Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2014 SOS έχω μια δήλωση 4014 με εξοφλημένο παράβολο και αρχική υποβολή. Και έχει 1.443,07Ε πρόστιμο αλλά δεν έχω βγάλει δόσεις διότι δεν την πήγα ποτέ σε προσωρινή υποβολή. Τώρα τι κάνω ακριβώς, την μεταφέρω και ο πελάτης μέχρι 10/2 πρέπει να πληρώσει 6 δόσεις? Βρε καλή μου γιατί δεν αφιερωνεις λίγο χρόνο να διαβάσεις το νήμα από την αρχή και θα σου λυθούν όλές οι απορίες.Ή την μεταφερης τώρα και ο πελάτης σου πληρώνει 6 δόσεις όπως λες ή μετά από 6/2 με νέα δήλωσή, παράβολο (και προκαταβολής) και συμψηφισμό καταβολών
Sevasti Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2014 Παιδιά έκανα αποθήκευση. Νομίζω όμως ότι κατάλαβα ίσως τι έγινε... επειδή τα τετραγωνικά είναι ίδια με 4014 και αλλάζει μόνο ο συντελεστής( υπέρβαση ύψους) ίσως θεωρεί το πρόστιμο το ίδιο και γι αυτο το πάει σε οριστική.
pantsel Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2014 ακουγεται λογικο.δεν επαναυπολογιζει το προστιμο,εφοσον παραμενουν ιδια τα μετρα
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα