ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2014 Δεν θα χρειαστεί να το κάνουν. Σκούπα θα είναι η απόκτηση της ηλεκτρονικής ταυτότητας!!!! Έτσι λέει ο ψηφισμένος και ισχύων νόμος! Εκεί όλα θα κριθούν και θ΄αποκτήσουν ...."ενιαία αφετηρία" (κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε). Link to comment Share on other sites More sharing options...
thalia Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2014 Έχω ένα πρόβλημα (όχι το μοναδικό βέβαια με αυτούς τους νόμους). Έχω μεταφέρει δήλωση από τον 4014 στον 4178 και ενώ δεν αλλάζω τα τ.μ. παρά μόνο την παλαιότητα και τους συντελεστές ΥΔ και ΥΚ μου αλλάζει το πρόστιμο. Δεν ξέρω αν έχει σ΄χεση το ότι το έκλεισα και μετά το ξαναάνοιξα για να κάνω κάποιες διορθώσεις (συνάδελφος μου είπε οτι και αυτός έκλεισε και ξαναάνοιξε δήλωση από μεταφορά και δεν είχε κανένα πρόβλημα). Παίρνω και το ΤΕΕ αλλά "οι γραμμές του τμήματος είναι κατειλημμένες". Έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
m_chalm Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2014 Εχω μία δήλωση Ν.4014 σε προσωρινή υπαγωγή όπου πληρώθηκε παράβολο 1000€ και το συνολικό πρόστιμο ήταν 8500€. Όλα εξοφλημένα. Πάω να την μεταφέρω. Αλλάζουν μετρητικά στοιχεία, οπότε αλλάζει και το πρόστιμο και γίνεται 9000€. Βάσει νέων δεδομένων το παράβολο θα 'πρεπε να'ταν 2000€. Είχε πληρώσει 1000€. Τώρα θα μας πει το σύστημα να πληρώσει συμπληρωματικό παράβολο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2014 (edited) ισως να εχει αναφερθει... οτι απαιτειται "γνησιο υπογραφης" για την μεταφορα δηλωσεων... αλλα ας το υπενθυμισουμε http://www.buildnet.gr/default.asp?pid=235&catid=213&artid=11982 Edited Μάιος 5 , 2014 by dimitris GM Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzeno Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2014 (edited) Εχω μία δήλωση Ν.4014 σε προσωρινή υπαγωγή όπου πληρώθηκε παράβολο 1000€ και το συνολικό πρόστιμο ήταν 8500€. Όλα εξοφλημένα. Πάω να την μεταφέρω. Αλλάζουν μετρητικά στοιχεία, οπότε αλλάζει και το πρόστιμο και γίνεται 9000€. Βάσει νέων δεδομένων το παράβολο θα 'πρεπε να'ταν 2000€. Είχε πληρώσει 1000€. Τώρα θα μας πει το σύστημα να πληρώσει συμπληρωματικό παράβολο? ναι, μονο την διαφορα 500€ Edited Μάιος 5 , 2014 by tzeno Link to comment Share on other sites More sharing options...
ioannat Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2014 Απο τη στιγμή που το παράβολο υπερκαλύπτεται απο το προστιμο που εχει ηδη πληρωσει (8.500) δεν θα ζητηθει κατι επιπλεον για το παραβολο.θα πληρωσει μονο τα 500ευρω επιπλεον στο προστιμο, οπως λεει και ο συναδερφος παραπανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
m_chalm Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2014 (edited) Σας ευχαριστώ πολύ! Με καλύψατε πλήρως!!! ισως να εχει αναφερθει... οτι απαιτειται "γνησιο υπογραφης" για την μεταφορα δηλωσεων... αλλα ας το υπενθυμισουμε http://www.buildnet.gr/default.asp?pid=235&catid=213&artid=11982 Νέα αμοιβή απαιτείται? Edited Μάιος 6 , 2014 by yian Link to comment Share on other sites More sharing options...
letom Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2014 Όχι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2014 γιατι..."οχι"???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2014 Γιατί δεν έχουμε δικαίωμα να κάνουμε κι εμείς ένα δώρο;;;;; Λεφτά έχουμε εξάλλου..... Καλημέρα φίλτατε dimitris GM!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα