architect_duth Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2013 Και ένα υπόσκαφο κτίσμα χωρίς άδεια τι θεωρείται? (έχω τέτοια περίπτωση) Εφόσον είσαι σε υπόγεια στάθμη, μπορείς να βάλεις ΚΥΡΙΑ χρήση ΜΕ ΜΕΙΩΤΙΚΟ συντελεστή. Δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα...
liv25k Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2013 Σε αυθαίρετο κομμάτι σε υπόγεια στάθμη βάσει αδείας με κύρια χρήση που είναι ξεμπαζωμένο ΜΟΝΟ απ' τη μία πλευρά θα βάζατε μειωτικό ή όχι; Έχω βάλει με τον 4014 και τώρα δεν ξέρω πώς να το μεταφέρω.
Largy Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2013 Πελατης μου θελει να τα δει. Βλεπω με βγαζει σε μια ανακοινωση…
soundholics Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2013 Εφόσον είσαι σε υπόγεια στάθμη, μπορείς να βάλεις ΚΥΡΙΑ χρήση ΜΕ ΜΕΙΩΤΙΚΟ συντελεστή. Δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα... μετά χαράς να το συζητήσουμε, αλλά σε ποιο νόμο/εγκύκλιο το στηρίζεις ?
leftis83 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2013 Συνάδελφοι καλησπέρα, σε μεταφορά δήλωσης απο 4014 σε 4178 με αποπληρωμη του προστιμου με δοσεις (όλες πληρωμένες κανονικά μέχρι τώρα), χρειάστηκε να αλλάξω τον αριθμό των λοιπών παραβάσεων από 5 σε 2 λόγω της ευνοϊκότερης αντιμετώπισης τους από τον καινούριο νόμο (15.000€ -> 1 παραβαση). Δλδ θα υπάρξει μείωση του συνολικού προστίμου κατά 1500€. Η δήλωση περιέχει και άλλες παραβάσεις που ανήκουν στην Κατηγορία 5. (δεν μπήκαν επιπροσθέτως, προϋπήρχαν ήδη από την δήλωση του 4014 και παραμένουν ως έχουν) Ερώτηση 1: στο Φ/Κ των λοιπών παραβάσεων θα βάλω και αυτές ως Κατηγορία 5? Ερώτηση 2: ο συμψηφισμός των μέχρι τώρα πληρωμένων δόσεων του 4014 γίνεται αυτόματα απο το σύστημα για να βγάλει τις καινούριες δόσεις, ή θα πρέπει να της εισάγω εγώ στην επιλογή "Εισαγωγή παλαιότερων πληρωμών προστίμων" Ευχαριστώ
architect_duth Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2013 μετά χαράς να το συζητήσουμε, αλλά σε ποιο νόμο/εγκύκλιο το στηρίζεις ? Τα υπόσκαφα δεν είναι σε υπόγεια στάθμη? Εάν είναι, τότε βάσει του Α18 §6, θα εφαρμοστεί ο μειωτικός συντελεστής.
martha1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2013 σε δηλωση του 4014 ,προσωρινη υπαγωγη, με εξοφλημενο προστιμο ειχα 1/ τμημα υπογειου αδειας που αλλαξε χρηση απο βοηθητικη σε κυρια ,δηλωμενο με 3843 2/τμημα υπογειου ακριβως κατω απο το περιγραμμα του ισογειου που δεν προβλεπεται απο την αδεια και ειναι οηντως υπογειο 3/ τμημα υπογειου εκτος περιγραμματος ισογειου που παραβιαζει Δ. 4/ ισογειο γκαραζ -αποθηκη σε αλλη θεση στο οικοπεδο 5/ αντλιοστασιο 16 μ2 ισογειο. ολα αυτα ταχα υπολογισε με 0.5 στον 4014. 1/τωρα πρεπει να τα αλλαξω?δηλ. να τα υπολογισω χωρις το 0.5? 2/ το επιπλεον προστιμο πρεπει να πληρωθει?
nikolaras Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2013 Κατά την μεταφορά δήλωσης του 4014 σε ολοκληρωμενη υπαγωγή με το πρόστιμο πληρωμένο,προκύπτει διαφορα προστίμου στον 4178 λόγω υπολογισμου στο τμήμα της καθετου ιδιοκτησίας,ενω στον 4014 ειχε υπολογισθεί στο σύνολο του οικοπέδου. Αυτή η διαφορά οφείλει να πληρωθεί ?
Thodoris4 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2013 όχι, στο εμφανίζει σε ποιο στάδιο της δήλωσης όμως;
liv25k Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2013 (edited) Ρε παιδιά μια βοήθεια γιατί πρέπει να πάρω μια απόφαση και θα τρελαθώ. Κατοικία εκτός σχεδίου με άδεια έχει αλλάξει θέση. Με τα δεδομένα τησ άδειας η νέα θέση είναι καθ' όλα νόμιμη, με τις ισχύουσες όμως διατάξεις όλο το σπίτι είναι στο Δ. Είναι δυνατόν να βάλω όλο το σπίτι αυθαίρετο; Είναι σε μεταφορά από τον 4014 και κοντεύω να τρελαθώ δεν ξέρω τί να κάνω. Edited Δεκέμβριος 12 , 2013 by terry
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα