Christos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2013 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2013 Εμένα με αίτηση από 11.09 και κλείδωμα από 26.09 γιατί με έχουν ακόμα στην αναμονή?????? Είναι κανένας άλλος έτσι;;; Τηλέφωνα δεν, mail δεν... Στη θεση σου θα πήγαινα από κει. Ήμουν έτοιμος να πάω το πρωί αλλά χτες το απόγευμα εγκρίθηκε η αίτησή μου και με γλύτωσε από τη διαδρομή. Προφανώς αν δεν έχεις κάτι που να σε καίει απλά το συζητάμε, αλλά αν έχεις εκκρεμότητες, ίσως να κερδίσεις κάτι με την κάθοδο στη Μεσογείων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsx Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2013 Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssouanis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2013 Μεσογείων Τούμπα πέφτει μακριά... :-) Δεν έχω κάτι που με καίει αλλά θα έχω ίσως από βδομάδα... Τεσπα, θα περιμένω και αύριο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsx Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2013 Ηρακλής είσαι ρε ssouanis δεν μασάς από χιλιόμετρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssouanis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2013 ούτε χιλιόμετρα, ούτε χωματόδρομους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akius Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2013 παιδες εγω εκανα ανακοινωση 7/10 την ωρα που την βλεπω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
viki85 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2013 (edited) Εγώ ήμουν προσωρινή και είχα κάνει αναγγελία ήδη από τις 10/9. Σήμερα, αργά το μεσημέρι στις 3.55μμ, έπιασα επιτέλους γραμμή στο 211 01 0000 2 και μίλησα με έναν ευγενέστατο υπάλληλο της ΕΥΕΠΕΝ. Ρώτησα αν έχει κάποιο πρόβλημα η αναγγελία μου πχ αν δεν είναι σωστό κάτι στην ΥΔ Και ότι επείγομαι να δουλέψω και δεν μπορώ. Του έδωσα το ΚΑΣ μου και το Αριθμό Μητρώου μου ΕΥΕΠΕΝ και είπε ότι θα το κοιτάξει ΩΙ του θαύματος μου ήρθε το Mail έγκρισης στις 5.21μμ! Δε μπορώ να καταλάβω τι γίνεται - με ποια σειρά τα εξετάζουν κλπ Μάλλον αν και ηλεκτρονικές οι αναγγελίες ακολουθούν παραδοσιακές οδούς παλαιότερων εποχών πχ κάπου παραπέφτουν... και πρέπει κάποιος να τις μαζέψει Παρακαλώ συμπληρώστε την ειδικότητά σας στο προφίλ σας. Ευχαριστώ, hkamp Edited Οκτώβριος 9 , 2013 by hkamp Link to comment Share on other sites More sharing options...
MECH Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2013 Είμαι πολύ περίεργος να δω τι σημαίνει "εκκρεμείς υποθέσεις" , με βάση την ανακοίνωση της μικρής παρατασης. Αν δηλαδή θα σε αφήνει απλά να "παίξεις" με όσες επιθεωρήσεις είχες καταχωρήσει μέσα στο σύστημα ή θα σου δίνει τη δυνατότητα να καταχωρήσεις και μια νέα επιθεώρηση. Προς το παρόν δε σε αφήνει να κάνεις τίποτα.....λογικά περιμένουν την έκδοση της ΥΑ για την παράταση. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixyak790 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2013 την ιδια απορια εχω και γω!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssouanis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2013 Και εγώ επιτέλους από τις 17:49 είμαι πλέον ξανά... προσωρινός. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα