akius Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 καιρο ειχα να μαθω τηλ απεξω... καμια 7ετια και αποταν γνωρισα τη γυναικα μου.... τωρα επαθα νεο ερωτα.....211 01 0000 2 αυτο το ΤΟΥΤ ΤΟΥΤ ΤΟΥΤ ΤΟΥΤ δε ξερω για εσας αλλα σε μενα βγαζει κατι πολυ ερωτικο... δε το χορταινω 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MECH Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 Εφόσον οι άδειες των προσωρινών επιθεωρητών και η διάρκεια τους είχαν καθοριστει με νόμο, έχω την εντύπωση πως για να δοθεί οποιαδήποτε παραταση ότι είδους και αν είναι αυτή , θα πρέπει να γίνει πάλι νομοθετική ρύθμιση. Αυτό δε γίνεται σε ένα απόγευμα, θέλει τουλάχιστον 1-2 ημέρες. Ακόμη και αν κάνουν την συνηθισμένη πλέον "πράξη νομοθετικού περιεχομένου". Link to comment Share on other sites More sharing options...
soundholics Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 Οι εκκρεμείς από σήμερα δουλεύονται. Νέες επιθεωρήσεις ΔΕΝ μπορούν να υποβληθούν. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AristidisZ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 έχει κανείς κάνα πρωτόκολλο κάβα ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
akius Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 που ναξεραμε ναχαμε καβες.... αποταν παντρευτηκα σταματησα τη λογικη της καβαντζας εσυ πουσαι ελευθερος δεν επιτρεπεται Αριστειδη......καβαντζες και παλι καβαντζες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nzerman Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 Τι &^#*$(&%(*^)^ είναι αυτές; Τα έχω πάρει τρελά... Τι θα γίνει ξέρει κανείς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
nzerman Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 Πουλάει κανείς πρωτόκολλα; 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hkamp Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 Σαν τα εισητήρια στις θύρες ε; Και να έχει κάποιος θα είναι σε άλλο όνομα δυστυχώς. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nzerman Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 (edited) Έχω ξενερώσει... «Άσκημα!» Edited Οκτώβριος 10 , 2013 by nzerman 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sdim Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2013 Πουλάει κανείς πρωτόκολλα; Έχω ένα προτόκολλο που το φυλάω για κτήρια από 1.000τ.μ. και πάνω Αν έχεις αναλάβει το "The Mall" ή αντίστοιχο κτήριο να συνεργαστούμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα