OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2013 http://prntscr.com/22ct45 ΠΙΑΣΑΝ ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΜΟΥ?
panos-vicious Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2013 Μπα όχι. Είναι ένα από τα συνηθισμένα "εκτός λειτουργίας" του buildingcert.
DKIOURAS Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2013 Ναι, σήμερα είναι εκτός λειτουργίας, φαίνεται ότι επεξεργάζονται τις αιτήσεις για την επιδότηση !!!
OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2013 γιουπιιιιιιιιιι αλλο ενα χαρτί για τον τοιχο μου... κ μου χε μεινει ακαλυπτη μια γωνίτσα
[email protected] Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2013 Έχω κάνει αίτηση στις 04/11 και ακόμη περιμένω απάντηση. Η απάντηση στο mail που έστειλα ήταν γενική του τύπου περιμένετε απάντηση. Ξέρει κανείς ποιος είναι αυτή τη στιγμή ο μέσος χρόνος αναμονής;
OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2013 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2013 (edited) εχουν πει 2 μηνες ως μεγιστο ( νομιζω ).... υπομονη Edited Δεκέμβριος 7 , 2013 by OTTO_engine
hdimas Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2018 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2018 Συνάδελφοι καλησπέρα. Έκανα αίτηση για μόνιμος ενεργειακός επιθεωρητής στις 21/08. Ακόμα η αίτησή μου είναι υπό εξέταση. Πόσο χρόνο παίρνει για να εγκριθεί? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Directionless Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2018 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2018 1 ώρα πριν, hdimas said: Συνάδελφοι καλησπέρα. Έκανα αίτηση για μόνιμος ενεργειακός επιθεωρητής στις 21/08. Ακόμα η αίτησή μου είναι υπό εξέταση. Πόσο χρόνο παίρνει για να εγκριθεί? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Εμένα στην Αθήνα εξάντλησαν το όριο. Αν θυμάμαι καλά, περίπου 1 1/2 μήνα.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα