adamantia1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2014 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2014 Θα ενημερωθείτε , λέει, σχετικά με τη λειτουργία της εφαρμογής! Δεν ισχύει ακομα, Θαα το βάλουν!Μεχρι τότε πάς απο εκεί!!!
cv94013 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2014 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2014 το επίπεδο του εγγράφου είναι επιεικώς κατηγορίας no comments
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2014 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2014 Θα ενημερωθείτε , λέει, σχετικά με τη λειτουργία της εφαρμογής! Δεν ισχύει ακομα, Θαα το βάλουν!Μεχρι τότε πάς απο εκεί!!! Α, οκ α καλά.....Βάλε στις επόμενες εισφορές αν υπάρχει ΤΣΜΕΔΕ......
pantsel Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2014 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2014 οποιος βιαζεται παει στο τσμεδε,το πληρωνει εμπροθεσμα ως 30/4 μετα τις 30/4 περιμενουμε τη νεα εφαρμογη να το εκτυπωνετε μονοι σας,με τις προσαυξησεις βεβαιως βεβαιως
pantsel Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2014 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2014 ικαρε,ξερεις ποσοι πολλοι υπαρχουν που βιαζονται?
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2014 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2014 Γιατί να βιάζονται? Εγώ δεν ξέρω κανέναν πάντως...
pantsel Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2014 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2014 αρα τοση ωρα,προς τι η κουβεντα?
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2014 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2014 Να έχουμε να λέμε....ξέρω γω? Χωρίς πλάκα, οι περισσότεροι γνωστοί μου και φίλοι δεν έχουν να δώσουν...Νομίζω πως μόνο όσοι έχουν να κάνουν με ενημερότητες κτλ έχουν θέμα και καίγονται...
littledragon Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2014 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2014 Υπάρχει απόφαση της ΔΕ του ΤΣΜΕΔΕ (μας τη διάβασαν σήμερα) όπου ομόφωνα εισηγούνται παράταση εξόφλησης έως 30/8, η συγκεκριμένη απόφαση όμως μάλλον δε σημαίνει πρακτικά και πολλά μια και αρμόδιο να αποφασίσει για την παράταση είναι το ΕΤΑΑ, το οποίο δεν προβλέπεται να συνεδριάσει σύντομα και δεν έχει εισάγει και τέτοιο θέμα. Προφανώς όλα τα παραπάνω έχουν να κάνουν με την πρόθεση της κυβέρνησης και των παρατρεχάμενων της, να προχωρήσουν άμεσα στην υλοποίηση των αυξήσεων και στην αποστολή στοιχείων στο ΚΕΑΟ για κατασχέσεις Παρέμβαση στη ΔΕ του ΤΣΜΕΔΕ για τα ειδοποιητήρια
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα