petranhar Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2014 Συνάδελφε αν δε σε πειράζει το κρατάω σαν αρχείο.Συγχαρητήρια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2014 Δοκίμασα και μου βγάζει το μήνυμα : Δεν έχει εκδοθεί ειδοποιητήριο για το A2014. Μάλλον ή έχει πληρωθεί ή έχεις ρύθμιση....τι να πω..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejandroga Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2014 Καλησπέρα σε όλους Γνωρίζει κανείς τις αντίστοιχες εισφορές στον ΟΑΕΕ? Συμφέρει εάν δεν κάνεις χρήση υπογραφής (και απλά έχεις πτυχίο μηχανικού) ή καλύτερα ΤΣΜΕΔΕ; Και επίσης, εάν σταματήσεις το ΤΣΜΕΔΕ στην 10ετία π.χ. χάνονται τα συντάξιμα χρόνια, ή μεταφέρονται;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
papanik101 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2014 Νομίζω συνάδελφε ότι πρέπει να συμπληρώσεις 15 ετία για να θεμελιώσεις.Αμα δείς το πίνακα του ΤΣΜΕΔΕ έχει ως ελαχιστο χρόνο τα 15έτη.Δεν ξέρω αν χάνεις τα χρήματα σου , πάντως το κράχ στο ταμείο είναι σίγουρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antloukidis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2014 (edited) Συνάδελφοι ακόμα και ένα έτος πληρωμένο, σε οποιοδήποτε ταμείο, δεν χάνεται. Αθροίζεται στα έτη του ταμείου που θα σε συνταξιοδοτήσει τελικά. (διαδοχική ασφάλιση) Edited Ιούλιος 29 , 2014 by antloukidis Link to comment Share on other sites More sharing options...
antboton Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2014 Σίγουρο αυτό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2014 Ναι. Η 15ετία είναι, νομίζω, για κατοχύρωση συνταξιοδοτικού δικαιώματος....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasxan206 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2014 Μάλλον ή έχει πληρωθεί ή έχεις ρύθμιση....τι να πω..... KAI έχει πληρωθεί ΚΑΙ έχω ρύθμιση... Απλά η ερώτηση ήταν για αυτούς που είχαν πληρώσει έως 30/04. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2014 (edited) Ναι. Η 15ετία είναι, νομίζω, για κατοχύρωση συνταξιοδοτικού δικαιώματος....... Από τους πίνακες του ΤΣΜΕΔΕ http://www.tsmede.gr/Portals/0/My%20Files/%CE%A0%CE%9F%CE%A3%CE%91%20%CE%9A%CF%8D%CF%81%CE%B9%CE%B1%CF%82%20%CE%A3%CF%8D%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%BE%CE%B7%CF%82.pdf αυτό μάλλον προκύπτει. Για 15 χρόνια ασφάλιση δίνουν κύρια σύνταξη 509 ευρώ. Η ειδική προσαύξηση για 15 έτη από τον πίνακα προκύπτει 508.20. Δηλαδή Αν κάποιος θεμελιώνει δικαίωμα 15 ετών (άραγε μέχρι πότε έχει δικαίωμα να το θεμελιώσει?) θα λάβει στα 67 του 1016 ευρώ? Με βάση τα τελευταία περί βιωσιμότητας του ΤΣΜΕΔΕ ακόμη και αυτά τα νούμερα μοιάζουν "φανταστικά". Edited Ιούλιος 29 , 2014 by Pavlos33 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stavrosa Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2014 να ρωτήσω βρε παιδιά... εμεις σαν μηχανικοί...πλέον στο ιδιο ταμείο θεωρητικά δεν είμαστε με ιατρούς και δικηγόρους? γιατί σε εμένα το ασφάλιστρα είναι 1925€ και στην γυναίκα μου είναι 1650 και είμαστε ιδια κατηγορία...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα