georgios_m Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2015 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2015 Έλα ντε τι εννοεί?? Μάλλον εννοεί πριν γίνω μηχανικός!! όχι ότι κι αυτό θα ήταν λάθος, αλλά εγώ κατάλαβα κάτι απλούστερο: γιατί δε φρόντισες να έχεις ένα λογαριασμό εθνικής? αν και νομίζω ότι δεν είναι αργά για να τον ανοίξεις, αρκεί να αιτιολογήσεις ότι τον θες για κατάθεση ασφαλιστικών εισφορών.
Largy Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2015 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2015 απο οσο ξερω λογω των capital controls δεν ανοιγουν καινουριοι λογαριασμοι
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2015 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2015 Εννοεί ότι κάποια πράγματα τα ρωτάς εξ'αρχής, δεν τρέχεις τελευταία στιγμή....
politexnitis&erimospitis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2015 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2015 όχι ότι κι αυτό θα ήταν λάθος, αλλά εγώ κατάλαβα κάτι απλούστερο: γιατί δε φρόντισες να έχεις ένα λογαριασμό εθνικής? αν και νομίζω ότι δεν είναι αργά για να τον ανοίξεις, αρκεί να αιτιολογήσεις ότι τον θες για κατάθεση ασφαλιστικών εισφορών. Οπότε η λύση είναι να έχουμε όλοι λογαριασμό Εθνικής και όχι να μπορούμε να πληρώνουμε τις εισφορές απο οποιαδήποτε τράπεζα έχει ο καθένας!
TolisDim Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2015 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2015 απο οσο ξερω λογω των capital controls δεν ανοιγουν καινουριοι λογαριασμοι ΔΕΝ ισχυει, ανοιξα εγω πριν 6 μηνες.
terry Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2015 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2015 ΔΕΝ ισχυει, ανοιξα εγω πριν 6 μηνες. Ειχαμε capital controls, πριν εξι μηνες?
Largy Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2015 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2015 πριν λιγες μερες στην αλφα μου ειπαν δε γινεται
ted78 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2015 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2015 Όψεως μηχανικού μπορεί να ανοίξει, ανήκει στους ειδικούς λογαριασμούς.
stat Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2015 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2015 Οπότε η λύση είναι να έχουμε όλοι λογαριασμό Εθνικής και όχι να μπορούμε να πληρώνουμε τις εισφορές απο οποιαδήποτε τράπεζα έχει ο καθένας! Υπάρχει και άλλος τρόπος: με οποιαδήποτε κάρτα VISA, τηλεφωνικά. Δε χρειάζεται να πας σε τράπεζα. Το τηλέφωνο δεν το θυμάμαι, υπάρχει όμως στο πίσω μέρος των παλιών ειδοποιητηρίων, όταν τα έστελναν ταχυδρομικά και δεν τα κατεβάζαμε απ'το site του ΤΣΜΕΔΕ. Βρες ένα παλιό ειδοποιητήριο και μία πιστωτική με επαρκές υπόλοιπο (δε γίνονται δόσεις με αυτόν τον τρόπο) και καθάρισες.
doxaios Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2015 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2015 Υπάρχει και άλλος τρόπος: με οποιαδήποτε κάρτα VISA, τηλεφωνικά. Δε χρειάζεται να πας σε τράπεζα. Το τηλέφωνο δεν το θυμάμαι, υπάρχει όμως στο πίσω μέρος των παλιών ειδοποιητηρίων, όταν τα έστελναν ταχυδρομικά και δεν τα κατεβάζαμε απ'το site του ΤΣΜΕΔΕ. Βρες ένα παλιό ειδοποιητήριο και μία πιστωτική με επαρκές υπόλοιπο (δε γίνονται δόσεις με αυτόν τον τρόπο) και καθάρισες. Έψαξα παλιό ειδοποιητήριο και έχει για πληρωμή με visa στο τηλέφωνο 2103397250. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι εαν συνεχίζει να ισχύει κάτι τέτοιο και αν ισχύει και για πληρωμή με χρεωστική visa και αν ναι αν έχει έξτρα χρέωση. Γνωρίζει κανείς;;
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα