ikaros13 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2016 Μην αγχωνεσαι αγορινα τα τελευταία πέντε χρονια και για τα επόμενα 8 (βλέπε έβαλα 100 δόσεις ) ροζ θα βλεπω.. Λετε να ειναι σημάδι οτι θα κανω καμια κορη; Πολυ ροζ βρε αδελφέ Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roy_Hobbs Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2016 ή κόρη ή κλίνεις προς ΣΥΡΙΖΑ πλευρά, αλλά χλωμό το τελευταίο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfani Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2016 Εννοεις ροζ. Αυτο σημαινει αν θυμαμαι καλα (γιατι παλια ειχε ερθει και σε μενα σε ροζακι) οτι υπαρχει καποιου ειδους εκκρεμοτητα. Παρε τηλεφωνο στο ταμειο ή στειλε τους mail. Το δευτερο ειναι πιο αμεσο ... μια-δυο μερες. Εμένα πάντως σε email που έστειλα πριν 2 βδομάδες για να μάθω αν το ειδοποιητήριο μου είναι έγκυρο ή αν θα το επανυπολογίσουν, ακόμα περιμένω απάντηση. Τους έστειλα και reminder! Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2016 Ισως επειδη αρχικα εβγαλαν τα excelακια, καταλαβαν οτι και αυτό ηταν μαλ.... και εβγαλαν την ανακοίνωση οτι θα αναρτηθούν τα ορθως επανυπολογισμενα. Ισως για αυτο αγνοησαν παρόμοια mails. Παντως προσωπικα σε διάφορα ερωτηματα απαντουσαν σχεδον αμεσα. Ασχετα αν η απάντηση ηταν γενικη ή/και μη κατατοπιστικη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghostrider Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2016 Παίδες, η διόρθωση που λένε στο site έγινε: "Το ΠΑΡΟΝ μπορεΙ να εξοφληθεί ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ μέχρι την 30/9/2016". Αλλάχτηκε η τελική ημερομηνία εξόφλησης!!!!! Μην περιμένετε θαύματα & κάτι περισσότερο, ήδη είναι πολύ φορτισμένα ψυχολογικά τα παιδιά εκεί στο ΤΣΜΕΔΕ με την ανεργία μας, τις αναδουλειές μας & τις ανεξόφλητες εισφορές μας!!!!!!! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
castor_troy Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2016 μπορεί κάποιος συνάδελφος που είναι στην 3η ασφαλιστική κατηγορία να μου πει αναλυτικά τα ποσά που έχει στο ειδοποιητήριο? (κύρια σύνταξη ,πρόνοια, κλπ) ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2016 (edited) Την καλημέρα μου, λογικά με βάση τα πινακάκια που είχαν βγάλει και με αυτά θα γίνοταν ο έλεγχος που αρχικά πρότειναν πριν προβεί κάποιος στην πληρωμή, η 3η κατηγορία στο εξάμηνο πρέπει να έχει τα παρακάτω (με πιθανή απόκλιση 2-3 λεπτά ανά κατηγορία λόγω στρογγυλοποιήσεων): edit: πρόβλεψη άμα τη πληρωμή ..... αλλαγή ονόματος σε castor_pinaei Edited Ιούλιος 12 , 2016 by georgegaleos 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
castor_troy Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2016 edit: πρόβλεψη άμα τη πληρωμή ..... αλλαγή ονόματος σε castor_pinaei ευχαριστώ! μάλλον θα το κάνω pinaei_poly Link to comment Share on other sites More sharing options...
littledragon Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2016 Επανυπολογισμός των ειδοποιητηρίων του Α εξαμήνου 2016? Σχετικά με τη διαδικασία επιστροφής εισφορών της Ειδικής Προσαύξησης 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoramiks Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2016 http://www.tsmede.gr:65401/ Δουλεύει η υπηρεσία ειδοποιητηρίων ή όχι; Έχω μπερδευτεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα