pantsel Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2016 αν δε δοθει παραταση,η συντριπτικη πλειοψηφια θα χασει τη ρυθμιση των 100 Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2016 (edited) Να αναφέρω ότι για καθαρά προσωπικούς λόγους (που δεν θα ήθελα να τους σχολιάσω) πληρώθηκε το κανονικό (μπλε ήταν) (δηλ. τα 1576) χθες. Και επειδή η τράπεζα μου κράτησε το ειδοποιητήριο και δεν το είχα μπήκα να το ξανατυπώσω και πλέον μου βγάζει τα αναδρομικά με άλλον αριθμό ειδοποιητηρίου. Edited Δεκέμβριος 12 , 2016 by georgegaleos Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2016 Μένει να επιβεβαιωθεί αν και στους υπόλοιπους αν πλήρωσαν βγάζει το δεύτερο η αν το βγάζει εξαρχής... Δοκίμασα όλους τους browser s επιμένει στα 1576€. Εκτός αν έρθει μπόνους με την πληρωμή... Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantsel Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2016 δεν ειναι δυνατον να βγαζει το δευτερο,μονο αφου πληρωθει το πρωτο.κουλο φαινεται.απλως συνεπεσε χρονικα στην πληρωμη του georgegaleos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baudolino Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2016 Το pdf βγαίνει με 2 σελίδες ικαρε - στην αρχή μοιαζει το ιδιο αρχείο. (δεν εχω πληρώσει - φυσικά - το πρωτο ακομα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2016 (edited) Ενημερωτικά (με πληρωμένο μόνο το κανονικό, όχι δηλ. τα αναδρομικά) βγάζει ασφαλιστική ενημερότητα κανονικά. Δηλαδή αναγράφει πληρωμένο μέχρι την 31/12/2016 και με ισχύ έως 30/6/2017. Edit: Με Bonus πόντους απο καρτες παιζει να πληρώσουμε; [emoji1] Edited Δεκέμβριος 12 , 2016 by georgegaleos Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris11140 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2016 (edited) Στο δευτερο pdf που εχει τα αναδρομικα πληρωνουμε : 1.Για κυρια συνταξη 2.Για κλαδο προνοιας 3.Για επικουρικη 4.Για κλαδο υγειας Εχω δωσει τις θερμοτερες των ευχων μου εδω και χρονια για το οτι πληρωνω για τον ΟΑΕΔ. Τωρα δινω ενα δευτερο σετ θερμων ευχων γιατι μου ζητανε να πληρωσω αναδρομικα για την υγεια απο το 2011 και βεβαια και ενα τριτο σετ και το πιο μεγαλο απο ολα γιατι μου ζητανε να πληρωσω @@@@@@@@@@@@κα απο το 2011. Τις θερμοτερες λοιπον ευχες και σε αυτους που τα ψηφισαν και σε αυτους που τα εφαρμοσαν. Edited Δεκέμβριος 12 , 2016 by dimitris11140 Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2016 Να προσθέσουμε και την "αψογη & κατατοπιστικότατη" ενημερωση απο τα γιδια του ταμείου για τα αναδρομικα στην αρχικη σελιδα του ΤΣΜΕΔΕ. Σταλθηκε μεσω tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris11140 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2016 (edited) Να προσθέσουμε και την "αψογη & κατατοπιστικότατη" ενημερωση απο τα γιδια του ταμείου για τα αναδρομικα στην αρχικη σελιδα του ΤΣΜΕΔΕ. Σταλθηκε μεσω tapatalk Αν τα εκαναν αυτα σε κανα αλλο κλαδο πχ αγροτες τα τρακτερ θα εκαναν ουρα απο την κρητη μεχρι την θεσσαλονικη.Εμεις που δεν εχουμε τρακτερ τι κανουμε ??????Μια λυση ειναι να αγορασουμε απο ενα τρακτερ ο καθενας.Μια αλλη λυση ειναι να κανουμε αυτο που γινεται συνηθως.Θα κατεβασουμε το συστημα και θα διεκδικησουμε το δικιο μας.........Δεν υπαρχουν αυτα που ζουμε. Edited Δεκέμβριος 12 , 2016 by dimitris11140 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παπα-Mike Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2016 "Να προσθέσουμε και την "αψογη & κατατοπιστικότατη" ενημερωση απο τα γιδια του ταμείου για τα αναδρομικα στην αρχικη σελιδα του ΤΣΜΕΔΕ." Πιστεύω το πρόβλημα αυτό επιλύεται με μια βόμβα Ναπάλμ. . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα