geoste Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2016 "Να προσθέσουμε και την "αψογη & κατατοπιστικότατη" ενημερωση απο τα γιδια του ταμείου για τα αναδρομικα στην αρχικη σελιδα του ΤΣΜΕΔΕ." Πιστεύω το πρόβλημα αυτό επιλύεται με μια βόμβα Ναπάλμ. . . 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baudolino Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2016 Πάντως έχω την αίσθηση ότι από την στιγμή που το ειδοποιητήριο για τα αναδρομικά δεν λέει δόση 1/8 ή κάτι αντίστοιχο, ότι οι "δόσεις" δεν θα είναι ισοποσες. Δηλαδή έχουν πάρει τα εξάμηνα που αντιστοιχούν και κοπανάνε το αντίστοιχο ποσο που λειπει, άρα π.χ. σε μένα που το Β2011 προφανώς ήμουν εντός 5ετίας ήρθε 58 ευρω, το επόμενο θα έρθει με βάση το ποσό που θα μου ερχόταν το Α2012.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2016 (edited) Ρε μαγκες, οταν πληρωσα το κανονικο μετα μου εβγαζε μονο τα αναδρομικα του β11. Λετε αν πληρωσω τα αναδρομικά του β11 να μου βγαλει μετα τα αναδρομικα του α12 ?? Θα ειναι σαν να περναω σε επόμενη πιστα. Το θέμα ειναι οτι τελειώνουν γρήγορα τα κανονάκια. Σταλθηκε μεσω tapatalk Edited Δεκέμβριος 13 , 2016 by georgegaleos 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2016 Πάντως πιο γίδια από τους μηχανικούς δεν παίζει να συναντήσεις σε άλλο κλάδο... Ούτε φωνή ούτε ακρόαση από παρατάξεις για παράταση κτλ.. Θα μου πεις τι κερδίζεις; Τρως λίγο χρόνο και βλέπουμε... Ας πληρώσουμε λοιπόν όσοι μπορούμε μεχρι να μείνει μόνο ένας... Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baudolino Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2016 @georgegaleos προυποθετεις ότι έχουν μηχανογραφικό που κάνει γρήγορα updates lol Ίκαρε, το κακό είναι ότι περιμένουμε από παρατάξεις κλπ να το πουν. Το να το σκεφτούν μόνοι τους αυτοί που τα εκδίδουν, στην βάση της λογικής είναι το πρόβλημα. Ναι ξέρω, αν είχαν λογική εδώ θα ήμαστε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2016 Γιατί να σκεφτούν αυτοί που εκδίδουν; Αφού βρίσκουν ανταπόκριση. Βάζω και τον εαυτό μου μέσα γιατί το ίδιο χαζός είμαι και εγώ... Βέβαια κάποια στιγμή μαθηματικά η κάνουλα θα στερέψει και τότε δεν ξέρω τι θα εισπράξουν.. Εκτός αν υπάρχει σχέδιο μείωσης "προσωπικού" μηχανικών... Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
antloukidis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2016 Οι αγρότες κλείνουν δρόμους με τρακτέρ... Εμείς τρακτέρ δεν έχουμε... Έχουμε κομπιούτερ με ιντερνετ.... Κάποιος χάκερ δεν υπάρχει να μας πεί τι να κάνουμε όλοι μαζί, να μπλοκάρουμε το e-tsmede, ΕΤΕ, ΑΤΤΙΚΑ, ΕΤΑΑ,κλπ κλπ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2016 Θα κλείσει το σύστημα αμοιβών δεν θα γίνονται ΠΕΑ και θα παραλύσει η χώρα...Μετά θα βγουν κάποιοι που χάνουν τα 50ρικα και θα μιλήσουν για βρώμικο πόλεμο. Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γοργόνα Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2016 καλημέρα να ρωτησω κάτι τώρα εκτύπωσα το β εξάμηνο κ πάνω του γράφει προσοχή υπάρχουν εκκρεμότητες γιατί άραγε??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavla Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2016 καλημερα σε όλους τους συναδελφους.........κι εμένα δεν μου εμφανίζει τα αναδρομικά............στο ειδοποιητηριο εμφανίζεται μόνο το β εξαμηνο του 2016............1.576,32.........μόνο 1 σελίδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα