πετρος748 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2017 αργεί πολύ η διαδικασία για να ενεργοποιήσουμε τον λογαριασμό;; έχει μεγάλη ουρά αναμονής;;
Gauss Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2017 Οκ ευχαριστώ! Θα πάω από Δευτέρα... Συνάδελφε εμένα (επαρχία) μου το έκαναν με ένα τηλεφώνημα οπότε τηλεφώνησε πριν πας μήπως και γλυτώσεις την εκεί επίσκεψη....
periklik Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2017 Επαρχία είμαι κι εγώ. Δυστυχώς όμως έχω πρώην εργοδότη που μου έχει απλήρωτες ασφαλιστικές εισφορές διάρκειας περίπου 9 μηνών. Οπότε θα κάνω μία επίσκεψη να κάνω έναν έλεγχο (και) σε αυτό. Βασικά αυτός είναι και ο λόγος που έκανα την εγγραφή. Για να βλέπω τι παίζει...
alkis21 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2017 Έχει εκδοθεί το ειδοποιητήριο για το β' εξάμηνο του 2016; Μπήκα να το εκτυπώσω και μου βγάζει ότι δεν έχει εκδοθεί ακόμα για το Α' του 2017...
GEORGE MICHEAL Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2017 (edited) το Β 2016 μας τέλειωσε Αφού έληξε η προθεσμία πληρωμή του και δεν έδωσαν παράταση Επομένως δεν εκτυπώνεται πια από την σελίδα Edited Ιανουάριος 5 , 2017 by GEORGE MICHEAL
alkis21 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2017 Επομένως πώς μπορώ να το τυπώσω τώρα; Πρέπει να παω στο ΤΣΜΕΔΕ;
Roy_Hobbs Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2017 (edited) και Α' 2017 μάλλον δε θα υπάρξει, εκτός κι αν είναι Ιανουαρίου 2017 Edited Ιανουάριος 5 , 2017 by Roy_Hobbs
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2017 Ανα μήνα πάνε μην εκπλαγείτε αν δείτε κανα Ιαν17 σύντομα Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα