apier Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2017 (edited) εμένα πάντως με ψάρωσες κανονικά. το λινκ με έβγαλε στη σελίδα του ΤΣΜΕΔΕ και άρχισα να ψάχνομαι. "Ρε λες να έγιναν μάγια;" είπα. και μετά ξύπνησα πολλά +1 (ποιος αχιούμορος του έβαλε "-" δεν μπορώ να καταλάβω) Edited Ιανουάριος 17 , 2017 by apier
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2017 Πάντως πλάκα πλάκα αν είναι να πληρωθεί ο πρώτος μήνας μεχρι τέλους Φεβρουαρίου οπου ναναι θα σκάσει μύτη.... το αληθινό Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk
msxoin Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2017 Την επόμενη φορά θα σου στείλω το λογαριασμό με τα υπογλώσσια!
Roy_Hobbs Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2017 (edited) ρε παιδιά, δεν το έχετε καταλάβει ακόμα, ο george είναι μεγάλος καλλιτέχνης στο τέλος θα ψάχνονται και οι αρμόδιοι του Υπουργείου μπας και είναι κανονικό, χαραμίζεσαι george στο έχω πει εγώ :grin: Edited Ιανουάριος 18 , 2017 by Roy_Hobbs
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2017 Το του έχω πει και στο παρελθόν. Ο George είναι για μάρκετιγκ διαφήμιση τέτοιες δουλειές τι κάθεται και ασχολείται με τα μηχανιλικια; Αν και νομίζω έχει βρει την άκρη και κάνει την αλεπού :) Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2017 (edited) Πέρα από το χιουμοριστικό που γενικότερα με χαρακτηρίζει, και ειλικρινά συγνωμη κάποιοι το παρεξήγησαν (αλλά αλλάζει ο λύκος τομάρι ??), να είστε σίγουροι ότι αν είναι να ανεβάσω κάτι τόσο hot αναφορικά με τον αν έχουν αναρτηθεί τα ειδοποιητήρια θα γράψω ότι δεν είναι κάποια αλεπουδίσια πονηρά προκλητική ή σκόπιμα ανόητη ανάρτησή μου. Επί του θέματος τώρα, προσωπικά πιστευω ότι θα καθυστερήσουν να βγουν, τουλάχιστον με τον νέο τρόπο του Κατρούμπαλου. Εχουν ήδη αρχίσει μαζικές προσφυγές στο ΣτΕ. Δείτε ένα από τα πολλά σχετικά δημοσιευματα και κάτι ανάλογο εδώ. edit: Θεωρώ πιο πιθανό να εκδοθούν με την παλαιά μορφή του εξαμήνου και η όλη νέα διαδικασία να πάει χρονικά αρκετά μετά την υποβολή δηλώσεων με συμψηφισμούς κλπ Edited Ιανουάριος 18 , 2017 by georgegaleos
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2017 Αυτό μπορεί να είναι και άσχημη εξέλιξη πάντως μιας και κανεις σχεδόν δεν ξέρει τι του αναλογεί κάθε μήνα σύμφωνα με τον νέο τροπο, φανταστείτε δε σε 5-6 μήνες να τα ζητήσουν όλα μαζί.. Δεν θα πρέπει να γνωρίζει να κάνει το κουμάντο του; Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2017 Θα χαθει το στοιχειο του αιφνιδιασμού !!! Και, ναι, εχεις δικιο πρέπει να γνωριζουμε για να κάνουμε το κουμάντο, γιατί αλλιώς θα κανουμε μαλλον το κομάντο. Σταλθηκε μεσω tapatalk 1
apier Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2017 τώρα που πάνε σφαίρα τα έσοδα από τις ΔΟΥ, μπορεί και να το αφήσουν λίγο πίσω και να πάει εξάμηνο. Άλλωστε ξέρουν ότι δεν θα τα πάρουν, παρά μόνο από όσους έχουν δουλειές με το δημόσιο και χρειάζονται ενημερότητα
panos-vicious Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2017 ...Επί του θέματος τώρα, προσωπικά πιστευω ότι θα καθυστερήσουν να βγουν, τουλάχιστον με τον νέο τρόπο του Κατρούμπαλου. Εχουν ήδη αρχίσει μαζικές προσφυγές στο ΣτΕ. Δείτε ένα από τα πολλά σχετικά δημοσιευματα και κάτι ανάλογο εδώ. edit: Θεωρώ πιο πιθανό να εκδοθούν με την παλαιά μορφή του εξαμήνου και η όλη νέα διαδικασία να πάει χρονικά αρκετά μετά την υποβολή δηλώσεων με συμψηφισμούς κλπ Πέρα από τις προσφυγές, στο άρθρο 39 του ν.4387/2016 λέει ότι <<Με απόφαση του Υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης εξειδικεύονται τα ειδικότερα θέματα όσον αφορά στους κανόνες προσδιορισμού της βάσης υπολογισμού εισφορών ανά επαγγελματική δραστηριότητα, καθώς και τον τρόπο είσπραξης>>. Και η Φ.80000 οικ. 61327-1484_ ΑΔΑ-7ΗΜ5465Θ1Ω-ΚΟ7, το ίδιο γράφει στο μέρος Ζ. Εν αναμονή λοιπόν.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα