georgegaleos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2017 (edited) Σε επικοινωνία μόλις τώρα με τον ΕΦΚΑ στο τετραψήφιο νούμερο που δίνουν στην σελίδα τους, μου είπαν ότι οι εισφορές των μηχανικών, δικηγόρων, κλπ θα ανέβουν από βδομάδα. υ.γ. Δεν το λέω για να βγείτε και να ξεμπλοκάρει το συστημά τους Edited Φεβρουάριος 3 , 2017 by georgegaleos 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konstantinos Giak Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2017 Στο ΕΦΚΑ αρα θα μπαίνουμε με τους κωδικούς τους taxis οπως είπε και ο φίλος ? Εγω θα το περιμένω ταχυδρομικά πάντως,πάντα μου άρεσε να ανοίγω τον φάκελο .. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arche Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2017 καλό και δε μου λες κατι ακομα, το τετραψήφιο ήταν με χρεωση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2017 (edited) Την χρέωση θα την μάθω τον μεθεπόμενο μήνα.!!! Πόσο καλέ ... να είναι ..... Βρήκα τι φταίει ... δεν φταίει το site του ΕΦΚΑ ... φταινε οι browsers που έχουμε και δεν μπορούν να "σηκώσουν" ταυτόχρονα τόσους μηχανικούς !!!! Edited Φεβρουάριος 3 , 2017 by georgegaleos 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkak Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2017 Μιλάμε σέρνεται το σύστημα... Δεν μπαινει με την καμία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2017 Η επιβεβαίωση γαι αυτό που είπα λίγο παράπανω. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baudolino Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2017 OK πραγματι και κολλαει και δεν εχει νοημα ακομα. Νιώθω σαν μικρός που περίμενα το δώρο τα χριστουγεννα, από την ανάποδη... lol 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikosniki Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2017 Παιδιά η υπουργός είπε πως για τους ασφαλισμένους του πρώην ΕΤΑΑ θα αναρτηθούν προς το τέλος της άλλης εβδομάδας! Υπομονή λοιπόν! Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zio7 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2017 Σ' αυτή τη περίπτωση ισχύει "Ο τελευταίος θα πληρώσει το λογαριασμό" 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasilis T. Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2017 Σ' αυτή τη περίπτωση ισχύει "Ο τελευταίος θα πληρώσει το λογαριασμό" Και πολύ σεμνά το έθεσες συνάδελφε.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα